Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Το είχε πει κι ο Παπανδρέου…

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται τόσο οι πολιτικοί μας και κυρίως οι βουλευτές που ακούνε τα εξ αμάξης επειδή ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο! Ο λαός πλέον δεν μπορεί να αδιαφορεί για όσα συμβαίνουν γύρω του καθημερινά, δεν αντέχει άλλο πια να παίρνουν αποφάσεις εις βάρος του, να αποφασίζουν γι’ αυτόν χωρίς αυτόν! Αν αυτό δεν το καταλάβουν οι πολιτικοί μας, οι βουλευτές μας, τότε δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν γιατί ο κόσμος τα έχει πάρει, κυριολεκτικά, στο κρανίο!!!

MΟ ίδιος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, από νωρίς είχε καταλάβει ότι η πολιτική του στάση και πρακτική, θα προκαλέσει τους πολίτες. Και αυτό το έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη. Μάλιστα σε κάποια στιγμή, σε κάποιο υπουργικό συμβούλιο αν δεν κάνω λάθος, το είχε πει όσο πιο χαρακτηριστικά γίνεται: «Ο λαός θα μας πάρει με τις πέτρες»!!!
M Λοιπόν, ακριβώς αυτό γίνεται τώρα. Ότι ο λαός τους παίρνει με τις πέτρες. Προς το παρόν βέβαια τους γιουχάρει και τους μουντζώνει και πετάει γιαούρτια και αυγά. Αλλά σε λίγο, όταν δεν θα αντέχει άλλο, τότε θα πάρει τις πέτρες, που προς το παρόν τις πετάνε οι κουκουλοφόροι και οι προβοκάτορες.
M Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και το κίνημα των «Αγανακτισμένων» δεν είναι καθόλου τυχαίο. Κάποια στιγμή με όλα αυτά, οι άνθρωποι θα έβγαιναν στις πλατείες, θα έβγαιναν στους δρόμους να φωνάξουν και να διαδηλώσουν,  να διαμαρτυρηθούν. Και όταν αυτό γίνεται καθημερινά, σίγουρα κάπου θα ξεφύγει κάποια στιγμή η κατάσταση.
M Και κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν ότι, ο πεινασμένος δεν έχει κόμμα! Ο πεινασμένος δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε Ν.Δ. ούτε τίποτα! Είναι απλά πεινασμένος και θα κάνει τα πάντα για να ταΐσει τον εαυτό του και τα παιδιά του! Προσοχή λοιπόν, γιατί εκεί κοντεύουμε να φτάσουμε… Αν δεν έχουμε φτάσει ήδη!!!
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ