Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Εμπαίζουν την κοινή γνώμη!

ΕΔΩ τελικά κάτι συμβαίνει. Ή ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης λέει κοτσάνες και έχει μεγάλο θάρρος να τις εκστομεί, ή το ΠΑΣΟΚ δουλεύει τον κόσμο!

M Βγήκε τελικά προχθές ο γραμματέας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκης, ο οποίος είπε ότι, σε συνομιλία που είχε με τον κ. Αθανασιάδη, ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν δέχθηκε απειλές από κανέναν για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και ήταν μια συνειδητή επιλογή του. Υπενθυμίζουμε ότι, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στην Κοζάνη, ο κ. Αθανασιάδης είχε πει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από το εξωτερικό, και μάλιστα από τη Γερμανία, και τον απειλούσαν μέχρι και με δολοφονία, ότι «θα βρεθείς σε χαντάκι» αν καταψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο.
M Τελικά, σ’ αυτή τη χώρα, πέρα από του ότι είσαι ό,τι δηλώσεις, φαίνεται ότι ισχύει και το να δηλώνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι, αρκεί να αποφύγεις τις ευθύνες σου! Αν αυτό λέγεται ευθύνη βουλευτού, αν αυτό λέγεται βουλευτική συνείδηση εν καιρώ μεγάλης κρίσης στη χώρα, τότε κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι βουλευτές στην Ελλάδα, όπως ο κ. Αθανασιάδης.
M Επιτέλους, ας βρεθεί ένας Εισαγγελέας να βρει την αλήθεια μήπως και μάθουμε τι πραγματικά συνέβη! Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο κ. Αθανασιάδης να μην έχει την περίφημη βουλευτική ασυλία!
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ