Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Σίχαμα κατάντησε η blogόσφαιρα!!!


Εεε, φτάνει πια! Σίχαμα κατάντησε η blogόσφαιρα. Τι κατάσταση είναι αυτή; Τόση βρώμα ρε σεις; Γιατί όλα αυτά; Ποιο είναι το κέρδος σας;
Τώρα άρχισαν και να αλληλομυνύονται κι από πάνω. Όλα τα σκατά το ίδιο χρώμα και την ίδια μυρουδιά έχουν! Ανάγκοζομαι να γράψω έτσι, γιατί σιχάθηκα όλους αυτούς.
Δημοσιογραφικά ιστολόγια σου λέει ο άλλος!!! Του κώλου ρε...
Ο καθένας απ' αυτούς, ούτε ένας εκφράζει την προσωπική του άποψη, ούτε ένας.
Βρωμιάρηδες όλοι τους, καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία τους, και αυτοχρήζονται δημοκράτες, σκίζονται για το δικαίωμα του λόγου, αλλά κάποιον έχουν και τους πληρώνει από πάνω. Ανεβάζει ο ένας μια είδηση, δήθεν είδηση, και την αντιγράφουν όλοι οι υπόλοιποι! Και κανείς δεν ξέρει αν η είδηση ή το post, που έχουν ανεβάσει, είναι αληθινό!!!
Βρώμα και δυσωδία κατάντησε η κατάσταση!!!
Φαγώνονται μεταξύ τους για τα κλικ... γίνεται πόλεμος σωστός! Το τι κερδίζουν, μόνο οι ιδιοι το ξέρουν. Γράφουν για τον εαυτο τους σε τρίτο πρόσωπο, λες και είναι κι εγώ δεν ξέρω ποιοι!
Ουστε ρε ξεφτίλες! Ποια είναι τα αφεντικά σας; Ποιοι σας στηρίζουν για να ασχολείσται όλη την ώρα με τα blog σας; Δεν μπορεί, αυτό σημαίνει χρήμα!!!!!
Άσε που κάποιοι άλλοι έβαλαν και τις πολιτικές τους διαφημίσεις. Την άρπαξαν τη διαφημισούλα τους από τους υποψηφίους. Και μιλάνε για δημοκρατία και ανεξαρτησία και τρίχες κατσαρές. Ουστ ρε ξεφτίλες!!!
Ανώνυμοι, κρύβονται πίσω από κόμματα, και την κατάλληλη στιγμή αποκαλύπτονται. Στοχεύουν εκεί που θέλουν και καθοδηγούν τον κοσμάκη. Από που έχουν τις πηγές τους όλοι αυτοί και ανεβάζουν τις αποκαλύψεις που ανεβάζουν. Ποιοι είναι; Γιατί δεν μας λένε ποιοι είναι; Πώς μαθαίνουν όλα όσα δημοσιεύουν; Γιατί δεν αποκαλύπτονται;
Βρε ουστ ρεεεε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ