Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Τρώμε ξύλο για το μνημόνιο…»


ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να υψώνουν τη φωνούλα τους! Δειλά μεν, αλλά σταθερά. Μετά από τα όσα συνέβησαν με το θρίλερ της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, τώρα έρχεται και το νομοσχέδιο με την απελευθέρωση των ταξί!

M Και κάπου εδώ τα βρήκαν σκούρα, γιατί είδαν ότι ξεσηκώθηκε μια ολόκληρη τάξι επαγγελματιών, όχι άδικα, αλλά απλά και μόνο υπάρχει μια τρομερή διαμάχη μεταξύ δύο υπουργών της κυβέρνησης! Προφανώς οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν καταλάβει ακόμα, ή δεν θέλουν να το καταλάβουν, ότι αυτή η κυβέρνηση, είναι η πλέον ανακόλουθη που πέρασε ποτέ από τη χώρα, η πλέον αδαείς και η πλέον ψεύτρα!
M Από τη μία τάζει κι από την άλλη τα μαζεύει. Από τη μια λέει ότι λεφτά υπάρχουν και την άλλη μέρα δανείζεται τεράστια ποσά, ανεβάζοντας το χρέος στα ύψη, τόσο που να μην μπορεί να τα πληρώσει. Υποθηκεύοντας τη χώρα στους ξένους δανειστές, μετατρέποντάς τους σε δυνάστες! Τώρα λοιπόν τους ήρθε και η διαμάχη Ραγκούση – Ρέππα, από εκεί που δεν το περίμεναν. Και έφτασαν στο σημείο να αγανακτήσουν οι άνθρωποι και δικαίως!!!
M Μέχρι που εκείνη η Τάνια Αντωνίου, το άλλοτε πολλά υποσχόμενο παιδί της Νεολαίας του κινήματος, να βγει από τα ρούχα της και να βροντοφωνάξει: «Τρώμε ξύλο για το μνημόνιο, να τρώμε και για τα ταξί;» Δεν έχει κι άδικο η γυναίκα, τι να κάνει κι αυτή! Μια μονάδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι και είπε να αναβαθμιστεί, από πιόνι στη μεγάλη σκακιέρα να γίνει Τρελός ή Ίππος! Κι όποιος αντέξει…
M Μαζεύτηκαν λοιπόν 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και προκάλεσαν μια μίνι ανταρσία, όπως λένε, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ζητώντας άμεσα ενημέρωση από τον ίδιο τον Ραγκούση για τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν! Και φυσικά, προσπαθούν να καταλάβουν αν μετά τον ανασχηματισμό, η κυβέρνηση αυτή είναι συνέχεια της προηγούμενης! Προφανώς δεν έχουν καταλάβει, ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει συνοχή!
M Και όχι μόνο δεν έχει συνοχή, αλλά δεν ξέρει τι της ξημερώνει από τη μια μέρα στην άλλη! Καθώς άλλα έλεγε χθες και άλλα κάνει σήμερα! Όχι μόνο στο ζήτημα των ταξί, αλλά το χειρότερο, στην οικονομία!
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ