Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Άντε παιδιά, καλοφάγωτα!!!


Για να πω την πάσα αλήθεια, οι θέσεις είναι διαφορετικές από αυτές του ΠΑΣΟΚ και από αυτές της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως και ναχει, αυτό που συνέβη της άξιζε της Ν.Δ. και του Κώστα Καραμανλή. Ότι και να έλεγε, δεν σωζόταν!!! Όπως έστρωσε, τώρα θα κοιμηθεί!!! Σχημα λόγου δηλαδή, γιατί, που να του κολλήσει ύπνος τώρα...
Ετσι είναι φίλε μου! Άντε τώρα, να πληρώσεις για όλα. Δεν είναι μόνο η κακή κατάσταση της οικονομίας. Είναι και στα σκάνδαλα κάτω από το χαλί! Κι όσο νάναι, κάτι προσλήψεις από δω, κάτι φαγώματα από εκεί, ε, πολύ θέλει το κακό να γίνει; Να η κατρακύλα!!!!
Τύφλα ναχει δηλαδη το 1981 που λένε!!!!! Χειρότερη η ήττα! Ήττα που την έβλεπες να έρχεται!!!!!
Δύσκολο βράδυ Κώστα μου, κι ακόμα πιο δύσκολες ημέρες έρχονται!!!
Κι όσο για τους ΠΑΣΟΚους; Ε, τι να πούμε; Καλοφάγωτα βρε παιδια!!!
Αλλά μη νομίζεται ότι θα καλοπεράσετε!!! Ο κόσμος θα είναι εδώ για να ελέγχει.
Μα πάνω απ' όλα, ελπίζω να είναι εδώ και όλοι αυτοι οι blogερ, που έλεγχαν τη Νέα Δημοκρατία, να ελέγχουν τώρα και τη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου!!! Δεν θα του χαριστεί τίποτα! Αυτοδύναμη λαϊκή εντολή ήθελε, και την πήρε!!!
Για να δούμε!

Στη Δράμα....
Στη Δράμα να δείτε μάχη που γίνεται... Εκεί, μέχρι τώρα, ώρα 10.40 μμ, βαδιζουν ψηφο ψηφο! Ειδικά οι δεύτεροι βουλευτές και στα δύο μεγάλα κόμματα. Και αν τελικά το ΠΑΣΟΚ πάρει τη Δράμα, (την είχε πάρει μόνο το 1981), τότε αλλάζουν οι συσχετισμοί και στους βουλευτές: Από 2 ΝΔ και 1 ΠΑΣΟΚ, θα έχει 2 ΠΑΣΟΚ και 1 Ν.Δ.

Όσοι θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα στη Δράμα ζωντανά στο site της Νομαρχίας: http://www.drama.gr/eklo/boul_2009/index_nom.htm Όλη η μάχη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ