Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Το αυγό του φιδιού!


Ο ΜΠΡΕΪΒΙΚ, είναι ένα από τα μικρά εκείνα αυγά του φιδιού που εκκολάφθηκαν στη Νορβηγία. Αυγά που κυρίως επιβιώνουν άνετα στις βόρειες κυρίως χώρες της Ευρώπης αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

M Είναι ο τρόπος που μεγαλώνουν όλοι αυτοί οι Μρπέιβικ, ασχέτως αν οι απόψεις τους, οι ιδέες τους, οι ιδεολογικές τους πεποιθήσεις, τα μανιφέστα τους δεν είναι ευρύτερα γνωστά. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Μοιάζουν να είναι περιθωριακοί τύποι, αλλά η βίαιη Ακροδεξιά στην Ευρώπη, απλά περιμένει στη γωνία και σιωπά!
M Μέχρι να έρθει η ώρα και η στιγμή να ξεσπάσει και να βγει από την αφάνεια, να εκκολαφθεί το αυγό και να θεριέψει! Ή τουλάχιστον να τιμωρήσει! Αποτρόπαιο μεν το έγκλημα, αποτρόπαιες μεν οι δολοφονίες των 90 τόσων ατόμων, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, όμως αναγκαιότητα! Για τους σκοπούς του, για τις απόψεις του, για το μέλλον της Ευρώπης!
M Ποιας Ευρώπης όμως; Αυτής της άριας φυλής, των λευκών ξανθών, των δίκαιων χριστιανών που βάλλονται από το μαυροτσούκαλο Ισλάμ; Οι Ναΐτες της Άριας καθαρότητας; Αυτών που δικαιολογούν βιαιότητες, δολοφονίες, σφαγές και εκκαθαρίσεις πολιτών και λαών;
M Ο Μπρέιβικ δεν είναι τρελός, δεν είναι παρανοϊκός, δεν είναι μακελάρης, δεν είναι ψυχοπαθής όπως λανθασμένα τον βλέπουμε. Είναι άκρως συνειδητοποιημένος πολιτικά ίσως περισσότερο απ’ όλους μας. Ξέρει τι θέλει και τι κάνει. Έχει σκοπό, έχει βλέψεις, έχει μέλλον. Μπορεί σήμερα να είναι αυτός, αύριο θα είναι κάποιος άλλος! Είναι ο Ναΐτης Ιππότης των αλλοτινών Μεσαιωνικών χρόνων, που εφορμά μπροστά για να σκοτώσει και να σκοτωθεί στη μάχη, στον πόλεμο που αυτός έχει ορίσει στο μυαλό του.
M Έτσι του έμαθαν όλοι οι Ακροδεξιές του και ακόμα παραπέρα δάσκαλοί του. Άλλοτε μπορεί να εκδηλώνεται με τη μορφή του Ναζισμού, σήμερα με τον Μπρέιβικ, υπάρχει και εκκολάπτεται ως αυγό του φιδιού σε όλη την Ευρώπη κυρίως, μέσα από διάφορες Ακροδεξιές και Νέο-Ναζιστικές οργανώσεις. Μπορεί να μοιάζουν αμελητέες ποσότητες, αλλά παραμένουν πιθανά έτοιμοι να μιλήσουν όταν έρθει η ώρα τους!
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ