Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Θα αποχωρήσει από την πολιτική η Ντόρα…


ΠΩΣ το ’πε ακριβώς δηλαδή; Ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική αν δεν εκλεγεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές; Δηλαδή, μας απειλεί ή μας προειδοποιεί;

M Την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την πολιτική στην περίπτωση που δεν εκλεγεί στη Βουλή στις επόμενες εκλογές εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι αυτό είναι η αρχή της Δημοκρατίας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έστρεψε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης, ζητώντας της να σοβαρευτεί, γιατί-όπως είπε- ένα χρόνο δεν έκανε τίποτα. Ζήτησε επίσης να εφαρμόζει την πολιτική της, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον που να επιτρέπει επενδύσεις. Παράλληλα, σημείωσε ότι για να έρθουν οι επενδύσεις χρειάζεται ένα σταθερό φορολογικό σύστημα εγγυημένο από την τρόικα. 
M Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη. Τώρα που βλέπει τα σκούρα, προφανώς βλέπει τις δημοσκοπήσεις να την έχουν αρκετά πίσω, καταλαβαίνει ότι μάλλον δεν θα είναι το κόμμα της στην επόμενη Βουλή και φυσικά ούτε και η ίδια. Η κίνηση αποχώρησής της από τη Ν.Δ., όπου δεν μπόρεσε να μοιραστεί την ήττα της, η έξοδος από το μαντρί (χωρίς να υπολογίσει τις μελλοντικές συνέπειες της στάσης της) και η ίδρυση νέου κόμματος, δεν σημαίνει ότι θα μπορούσαν να την επαναφέρουν στη Βουλή.
M Αλλά και στη Βουλή να την επανέφεραν ή αν την επαναφέρουν οι επόμενες εκλογές, χρειάζεται μεγάλη δυναμική και όχι μία ή δύο έδρες το πολύ, ώστε να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στις επόμενες καταστάσεις, σε πιθανές κυβερνήσεις συνεργασίας! Ποιος θα συνεργαστεί όμως μαζί της, όταν θα πρόκειται απλώς για μια βουλευτίνα και τίποτα περισσότερο;
M Αυτό βέβαια αν εκλεγεί! Γιατί αν δεν εκλεγεί στην επόμενη Βουλή, τότε ούτως ή άλλως η Ντόρα Μπακογιάννη ή θα πάει στο σπίτι της παρέα με τον μπαμπά της, ή θα πρέπει να αναζητήσει δίοδο επανόδου στη Νέα Δημοκρατία! Η Ντόρα Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους εμάς τους φτωχούς ψηφοφόρους, ότι έξω από το μαντρί το πρόβατο το τρώει ο λύκος! Στην Ελλάδα είναι αξίωμα! Και αν δεν το φάει, τότε το πρόβατο ξαναγυρίζει στο μαντρί και αν το δουλέψει καλά, μπορεί να γίνει και αρχηγός της στάνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ