Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Τα ίδια Μιχαλάκη μου, τα ίδια Μιχαλιό μου!!!


● ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ τα ίδια Παντελή μου! Όπου στη θέση του …Παντελή, μπορείτε να βάλετε το μικρό όνομα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη! Μια χούφτα άνθρωποι, μπορούν και αναστατώνουν ειρηνικές πορείες, καταλαμβάνουν δημόσια κτήρια και αναρτούν δήθεν αναρχικές σημαίες.

● Η κατάσταση σίγουρα παρατράβηξε! Και γι’ αυτό ευθύνεται η Ελληνική Αστυνομία και μόνο, η οποία, δεν μπορεί ή δεν θέλει, να ελέγξει όλα αυτά τα άτομα του δήθεν αντιεξουσιαστικού χώρου, που αυτοαποκαλούνται δήθεν αναρχικοί, αλλά στην ουσία δρουν ως προβοκάτορες κατά της δημοκρατίας και των θεσμών της.

● Όλα από εκεί ξεκινούν. Απλά η πολιτική ηγεσία, είτε δεν θέλει να το καταλάβει, είτε εθελοτυφλεί, είτε δεν έχει τα κότσια και τις δυνάμεις να σταματήσει όλο αυτό το παραλήρημα. Προφανώς το λαϊκό καπιταλιστικό σύστημα που βιώνουμε χρειάζεται όλους αυτούς τους προβοκάτορες, αφού μέσω αυτών, η αστυνομία μπορεί να καταστείλει ό,τι θέλει. Αυτή είναι η πρακτική της κι αυτό δεν αλλάζει.

● Για την αστυνομία υπάρχει πάντα ένας μόνο εχθρός! Κι αυτός είναι ο πολίτης που διαδηλώνει. Είτε θα του ρίξει χημικά, είτε θα τον πλακώσει στο ξύλο με τα ρόπαλα, είτε με τις σιδερογροθιές, είτε με τα δακρυγόνα. Η χειρότερη φάση αυτού του συστήματος, ήταν κατά τη διάρκεια της χούντας των συνταγματαρχών, στις 17 Νοεμβρίου 1973, στο Πολυτεχνείο.

● Έκτοτε σε κάθε επέτειο και όχι μόνο, συμβαίνουν διάφορα τραγικά περιστατικά. Η κορύφωση είχε έρθει στις 17 Νοεμβρίου 1985, όταν ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας σκότωσε πισώπλατα τον 15χρονο μαθητή Μιχάλη Καλτεζά. Ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μένιος Κουτσόγιωργας υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία δεν έκανε δεκτή ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.

● Στην επέτειο του Πολυτεχνείου το 2006, αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη ξυλοκοπούν αγρίως έναν Κύπριο φοιτητή, ο οποίος περνούσε τυχαία από σημείο όπου γινόταν επεισόδια. Η αστυνομία απέδωσε τον ξυλοδαρμό του …σε ζαρντινιέρα!

● Στις 6 Δεκεμβρίου 2008, σε διάφορα συνήθη επεισόδια που συμβαίνουν καθημερινά πλέον στην περιοχή των Εξαρχείων στην Αθήνα, ένας ειδικός φρουρός, δολοφονεί αναίτια τον 15χρονο μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλο. Η συνέχεια είναι γνωστή. Επεισόδια, επεισόδια, επεισόδια. Η κυβέρνηση Καραμανλή βρίσκεται κυριολεκτικά κολλημένη στον τοίχο και αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

● Η ΕΛ.ΑΣ., συνεχίζει να βουλιάζει υπό το κράτος του παραλογισμού και των προβοκατόρικων στοιχείων που παρασύρουν τις διαδηλώσεις στο χάος της βίας! Αδυνατεί ή δεν θέλει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οι πραγματικοί ένοχοι, οι κουκουλοφόροι, συνεχίζουν να σπάνε και να καίνε και η αστυνομία συνεχίζει να συλλαμβάνει τυχαίους περαστικούς και γιαγιάδες!!!

● Εντός του 2009, η κατάσταση έχει ξεφύγει κυριολεκτικά από τα χέρια της αστυνομίας και της πολιτείας. Διάφορες τρομοκρατικές και δολοφονικές ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους και γαζώνουν αστυνομικές φρουρές σε αστυνομικά τμήματα και όχι μόνο. Βάζουν βόμβες σε πολιτικούς, απειλούν να σκοτώσουν δημοσιογράφους και γενικά να αιματοκυλήσουν τη χώρα, λέγοντας ότι: «έχουμε πόλεμο».

● Δεκέμβριος 2009! Η κατάσταση συνεχίζεται ανεξέλεγκτη. Η Ελληνική Αστυνομία επιδεικνύει τη γύμνια της για άλλη μια φορά. Ανίκανη να προστατεύσει πολίτες και δημοκρατικούς θεσμούς, συνεχίζει να αδιαφορεί και να μην μπορεί να συλλάβει τους πραγματικούς προβοκάτορες! Δυστυχώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ