Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

40 χρόνια φούρναρης!


ΣΑΡΑΝΤΑ χρόνια φούρναρης… έχω δώσει κι έχω δώσει φόρους εγώ, θα λένε οι Νεοέλληνες και δεν θα το χορταίνουν! Σαράντα χρόνια μας μένουν ακόμα, για να ξοφλήσουμε τους τόκους των δανείων που πήραμε μέχρι προχθές! Ή τουλάχιστον που υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουν, όπως περιχαρής είπε (χωρίς να ξέρει τι λέει), ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

M Πρωτοφανές! Ένας συνεχής δανεισμός χωρίς όρια, με όρους που υποθηκεύουν τη χώρα και την υποβάλουν στον έλεγχο της Τρόικας και ποιος ξέρει ποιων άλλων που δεν μας έχουν πει ακόμα!
M Με σταθερή προσήλωση και στρατιωτική πειθαρχία, (όπως ζήτησε και ο κ. Βενιζέλος στη Βουλή), η κυβέρνηση κάνει πλήρης εκκαθάριση της μικρομεσαίας τάξης στη χώρα και στις εργασιακές συνθήκες, μετατρέποντας τους εργαζομένους σε παρακατιανούς της οικονομίας. Εξολοθρεύει πλήρως τη βιοτεχνία και την όποια ελαφρά βιομηχανία έχει η χώρα, ενώ ετοιμάζεται να πουλήσει ό,τι καλύτερο έχει: τη ΔΕΗ, τα λιμάνια, τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ κτλ.
M Χωρίς καμιά εναλλακτική πρόταση, χωρίς να ακούει κανέναν, δέσμευσε τον ελληνικό λαό για τα επόμενα 40 χρόνια, όσο υποτίθεται ότι θα διαρκέσει η αναδιάρθρωση των δανείων της περιόδου 2010-2011. Πολιτική που υποθηκεύει άμεσα τις πολιτικές των επόμενων 10 τουλάχιστον κυβερνήσεων που θα ακολουθήσουν! Είναι μεγάλος χρόνος και είναι άγνωστο τι θ’ ακολουθήσει στα επόμενα 30-40 χρόνια!
M Όταν συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, τότε ίσως καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε ως Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ