Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τρικυμία εν κρανίω!


ΤΡΙΚΥΜΙΑ εν κρανίω στην κυβέρνηση! Δεν ξέρουν πού βρίσκονται, τι κάνουν, ασχολούνται μόνο με το χρέος που μ’ αυτό δεσμεύουν την Ελλάδα για άλλα 40 χρόνια, κι όσο για τον έταιρο πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αυτός ασχολείται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα!

M Ο Πάγκαλος κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση του Τσίπρα! Ο αντιπρόεδρος δεν είναι που υποτίθεται ότι θα συντονίζει το κυβερνητικό έργο; Ποιος άλλος είναι ο ρόλος του πρώτου αντιπροέδρου κυβέρνησης αυτής της χώρας (αν και μάλλον δεν προβλέπεται τέτοιος θώκος για τις ελληνικές κυβερνήσεις), εκτός από το αντιπολιτεύεται μερίδα της αντιπολίτευσης;
M Όφειλε ο Πάγκαλος, μόλις είδε ότι υπάρχει κόλλημα μεταξύ δύο υπουργών της κυβέρνησής του, να τους καλέσει, να εξετάσει τα νομοσχέδια και να βρουν την άκρη, πριν ακόμα γίνουν γνωστές οι διαφωνίες προς τους ενδιαφερόμενους και να δώσει λύσεις! Ή να συμβιβάσει την μεταξύ τους κατάσταση!
M Αντ’ αυτού, άφησαν την κατάσταση χύμα, να εξελιχθεί σε ποτάμι διαδηλώσεων από την πλευρά των ιδιοκτητών ταξί και να ξεχυθούν στους δρόμους, στα λιμάνια, στα αεροδρόμια, στις εθνικές οδούς, στα διόδια, στα τελωνεία, στις πλατείες και αλλού! Η ίδια η κυβέρνηση δεν προστάτευσε τη χώρα, δεν προστάτευσε όχι μόνο την συγκεκριμένη επαγγελματική τάξη ως όφειλε να κάνει, αλλά δεν προστάτευσε ούτε τον ελληνικό λαό, ούτε τις άλλες επαγγελματικές τάξεις, δεν προστάτευσε ότι αυτό το μέγα εθνικό προϊόν μας, τον τουρισμό, όπως όλοι μικροί – μεγάλοι, σοφοί – ηλίθιοι και βλάκες λένε!
M Κι άντε τώρα, με μια τρικυμία εν κρανίω, να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα! Ανύπαρκτοι, ολίγιστοι, μικροπρεπείς, μικροκομματικοί, αναξιόπιστοι, μειοδότες!
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ