Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πλήρωνε κορόιδο!


ΒΡΕ δεν πάει να πληρώνουμε τα φέσια που μας βάζουν μέσω φόρων! Αυτοί θα συνεχίσουν να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας και να φτύνουν κι από πάνω, χωρίς να ντρέπονται, χωρίς να ερυθριούν!

M Όπως αποκαλύπτει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Newsbomb την οποία διευθύνει ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, την ώρα που η χώρα ασφυκτιά στον κλοιό της κρίσης, οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι του ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) απολαμβάνουν τριήμερα χλιδής στο πιο ακριβό resort της Πελοποννήσου. Χάριν στο τουριστικό τριήμερο που προβλέπεται μια φορά το χρόνο, τα στελέχη της επιχείρησης κάνουν διακοπές χλιδής με τα λεφτά του ελληνικού λαού στο Aldemar Olympian Village Hotel, στη δυτική Πελοπόννησο, στην περιοχή Σκαφίδια του Πύργου Ηλείας.
M Σύμφωνα με το press-gr την έγκριση έδωσε ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης, ενώ το γεγονός πληροφορήθηκε και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος βρισκόταν στην Αμερική. Το εξοργιστικό βέβαια είναι ότι διοίκηση της εταιρείας ενέκρινε το τουριστικό τριήμερο όχι μόνο για τους 98 εργαζόμενους της εταιρείας, αλλά και τους συγγενείς τους! (Μα είναι δυνατόν, οι άνθρωποι να πήγαιναν ολομόναχοι διακοπές;)
M Όλο αυτό το …τσουνάμι των τζαμπατζήδων, δεν πλήρωσε μάλιστα ούτε οδοιπορικά, αφού ακόμη και η βενζίνη για τα αυτοκίνητά τους πληρώθηκε από τον ΔΕΣΦΑ! Παρά το γεγονός ότι ο ΔΕΣΦΑ βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις προς ιδιωτικοποίηση εταιρείες, συνεχίζει να προσφέρει στους εργαζομένους της μοναδικής χλιδής εκδρομές εκτός Αθηνών χωρίς καν να εντάσσονται σε προγραμματισμένο συνέδριο. Έτσι, για τα «μάτια του κόσμου»!
M Φυσικά δεν απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αυτής της χώρας. Προφανώς κάποιοι είναι περισσότερο τυχεροί από άλλους, και δεν κάποιους απ’ αυτούς, δεν αρκεί το επίδομα άδειας που τους δίνεται! Γιατί, ξέρετε, στον ιδιωτικό τομέα έχει πέσει μεγάλη αγωνία! Θα το πάρουμε το επίδομα άδειας ή δεν θα το πάρουμε; Ή μήπως ο εργοδότης μας αποκαλύψει ότι θα κάνουμε μόνιμες διακοπές από εδώ και πέρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ