Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Επανεξελέγη πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου ο κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
Επανεξελέγη πρόεδρος ο κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος



ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ την Κυριακή οι εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο της Δράμας όπως και σε όλη τη χώρα. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, είναι η συμμετοχή των δικηγόρων με ποσοστό 90%, καθώς από τους 180 που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν 160 άτομα. Αυτοί που δεν ψήφισαν, είναι αυτοί που πραγματικά δεν μπορούσαν για διάφορους λόγους. Όλοι οι ενεργοί δικηγόροι κατέθεσαν την ψήφο τους και έτσι δυνάμωσαν την φωνή του Δικηγορικού Συλλόγου.
Μόνος υποψήφιος πρόεδρος ήταν ο κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος ο οποίος φυσικά και επανεξελέγη με 101 ψήφους. Από τους εννέα υποψηφίους για το Δ.Σ.  εξελέγησαν οι οκτώ. Μάλιστα η εκλογή εξελίχθηκε σε θρίλερ, γιατί για την τελευταία θέση ισοψηφούσαν δύο από τους υποψηφίους.

Το νέο Δ.Σ.
Αγγελίδου 83 ψήφους.
Καραϊσαρλή 107 ψήφους.
Μαυρίδου 73 ψήφους.
Μαργαρίτου 90 ψήφους.
Οντουτόλα 74 ψήφους.
Πούλιος 119 ψήφους.
Τάσου 63 ψήφους.
Τσεντεμεϊδου 71 ψήφους.
Δεν εξελέγη ο κ. Αβραμίδης που έλαβε 62 ψήφους.

Δήλωση Ξανθόπουλο
Σχετικά με τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και μετά από την επανεκλογή του στο αξίωμα του προέδρου, ο κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Η μαζική παρουσία των συναδέλφων στις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου, δείχνει ότι οι δικηγόροι, συσπειρωμένοι και ενωμένοι στον Δικηγορικό Σύλλογο, ενωμένοι, συνεχίζουμε την προσπάθεια αφενός μεν να αποκρούσουμε την υποβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος, αφετέρου για να μπορέσουμε να προασπίσουμε τα δικαιώματα όλων των πολιτών τα οποία βάλλονται βάναυσα το διάστημα αυτό από μια επιθετική πολιτική εξουσία, επικαλούμενη τις ανάγκες του μνημονίου, προσπαθεί να αναδιατάξει σε βάρος των εργαζομένων τον κοινωνικό χάρτη της χώρας.  Και οι δικηγόροι όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι, στεκόμαστε απέναντι στις επιλογές αυτές και η επόμενη μέρα, είναι μια μέρα αγώνα».
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ