Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Προκλητικός ιμπεριαλισμός των Σκοπίων για ενιαία Μακεδονία


Ξεπερνάει κάθε φαντασία η προκλητικότητα των Σκοπιανών, αυτού του ασήμαντου προτεκτοράτου, που προσπαθεί με χίλια δυο κολπάκια να προσεταιριστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας, και να την παρουσιάζει ως ενιαία ενότητα μαζί με τα Σκόπια. Η καταγγελία της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, μαζί με τις δύο φωτογραφίες που βλέπετε, μαρτυρούν την πραγματικότητα, για την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα!!!

Η κρατική τηλεόραση των Σκοπίων ΜΡΤ μεταδίδει καθημερινά, μετά τις ειδήσεις, το δελτίο καιρού συνοδευόμενο με χάρτη όπου η Μακεδονία παρουσιάζεται ως ενιαίος χώρος της FYROM και όλες οι πόλεις της ελληνικής Μακεδονίας αναφέρονται με τις σλαβικές ονομασίες τους. Τούτο συμβαίνει έως και σήμερα 29/3/2011.
Το προκλητικό αυτό γεγονός, που επιβεβαιώνει τον ιμπεριαλισμό των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδος είχε αποκαλύψει δημόσια η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007.
Θεωρείται αυτονόητο ότι η ελληνική πλευρά παρουσίασε ή θα παρουσιάσει αύριο στη Χάγη με πληρότητα το κρατικό αυτό τηλεοπτικό τεκμήριο. Χαρακτηριστικές είναι οι δύο κατωτέρω φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ