Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αχ βρε Μήτρου!

Γιώργος Μήτρου
Θεόδωρος Μπέσσας


ΣΑΛΟΣ ξέσπασε κάποια στιγμή, μεταξύ του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Γιώργου Μήτρου, δημοτικής παράταξης που ελέγχεται από το ΚΚΕ, και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Θεόδωρου Μπέσσα.

M Κατά τη δικαιωματική του τοποθέτηση ως επικεφαλής παρατάξεως ο κ. Μήτρου στο θέμα της συζήτησης των δημοτικών τελών και φόρων, άρχισε να τοποθετείται για το ζήτημα του βομβαρδισμού της Λιβύης και του Καντάφι, κατά του ιμπεριαλισμού και προσπάθησε να μιλήσει για τις συγχωνεύσεις και καταργήσει των σχολείων στη συνέχεια, θέλοντας να καταλήξει στα δημοτικά τέλη!
M Κάπως ανόμοια θέματα εδώ που τα λέμε στην ώρα της συζήτησης των δημοτικών τελών, και αυτό προκάλεσε την οργή του κ. Μπέσσα, ο οποίος του ζήτησε να σταματήσει, με αφορμή να ξεσπάσει ένας έντονος διάλογος, με τον κ. Μήτρου να λέει ότι γίνεται προσπάθεια φίμωσής του κτλ. Κάποια στιγμή ένας δημότης που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του σώματος είπε ότι μέχρι τώρα θα είχε τελειώσει, και ο κ. Μπέσσας τα πήρε στο κρανίο που λέμε… Πήρε το θέμα προσωπικά και απευθυνόμενος προς τον δημότη (προφανώς μέλλος του ΚΚΕ…), του είπε ότι δεν μπορεί να μιλάει γιατί δεν έχει δικαίωμα λόγου…
M Σύντομα όμως τα πνεύματα καταλάγιασαν και ο κ. Μήτρου αναφέρθηκε στα δημοτικά τέλη, χωρίς άμεσες αναφορά στον βομβαρδισμό της Λιβύης, τον Καντάφι και τον ιμπεριαλισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ