Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η "κοινωνία αγγέλων" της κας Βούλτεψη...


M ΥΠΟΨΙΕΣ έχουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι κάποιοι παρακολουθούν τα τηλέφωνα του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και άλλων στελεχών του κόμματος. Και πού είναι το παράξενο άραγε; Εδώ παρακολουθούνται όλες οι συνομιλίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όχι μόνο μέσω τηλεφώνων, αλλά ακόμα και μέσα από το πρωθυπουργικό του γραφείο!

M Εδώ παρακολουθείται η ίδια η Μέρκελ και πάει λέγοντας! Ποιος κάνει τις παρακολουθήσεις; Επίσημα, βεβαίως, κανένας! Κάποιες μυστικές υπηρεσίες είναι, για τις οποίες μόνο υπόνοιες έχουν όλοι!


M Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε το γεγονός, αλλά βεβαίως, δεν καταλαβαίνω γιατί «τσίμπησε» η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και απάντησε μ’ αυτόν τον τρόπο: «Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού. Είναι προφανές πως ''αδίστακτοι'' είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν ''καταγγελίες'' χωρίς καμία βάση…»

M «Είναι φανερό ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπ' όψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο».

M Προσπαθώ να καταλάβω εκείνο το «…εξ ιδίων τα αλλότρια…»! Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει παρακολουθήσεις τηλεφώνων; Έχει τέτοια δύναμη; Μπράβο… Και γιατί δηλαδή τέτοιες αμφιβολίες… την ώρα που παρακολουθείται ο ίδιος ο πρωθυπουργός; Γιατί να είναι «ψεύδος», «συκοφαντίες» και «γκεμπελισμός» η παρακολούθησε στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ…

M … όταν στην χώρα που ζούμε δεν είναι διόλου απίθανο ότι μπορεί να παρακολουθούνται και μάλιστα… παλαιότερα είχαμε φτάσει σε «αυτοκτονία» υπαλλήλου εταιρείας κινητικής τηλεφωνίας στα πλαίσια … παρακολουθήσεων του τότε πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και τις σοβαρές υπόνοιες για τη δολοφονία του;


M Τι προσπαθεί να πετύχει η κα Βούλτεψη! Να μας πείσει ότι ζούμε σε κοινωνία αγγέλων; Επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ