Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ



Εδώ και λίγο καιρό, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ εκσυγχρονίστηκαν και είναι πλέον αναλυτικότεροι και πιο κατανοητοί. Αναπτύσσονται σε δύο σελίδες, και μας δίνουν με καλύτερη ανάλυση, τι πληρώνουμε και σε ποιους, και ποιο είναι το πραγματικό ποσό που πληρώνουμε για το ρεύμα. Ως εδώ, όλα καλά.
Το ότι όμως είναι δυο φύλλα χαρτί, και δεν είναι κολλημένα μεταξύ τους, ή το ότι δεν είναι συνεχόμενο το χαρτί, δημιούργησε ένα μικρό το πρόβλημα, το οποίο, ας ελπίσουμε ότι θα εντοπίσουν οι άνθρωποι της ΔΕΗ και θα το λύσουν.
Στο φύλλο το οποίο πηγαίνεις στο ταμείο για εξόφληση, το όνομα του καταναλωτή υπάρχει μόνο στο κάτω μέρος, στο στέλεχος δηλαδή το οποίο κόβει και κρατάει η ΔΕΗ. Στο υπόλοιπο φύλλο λοιπόν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία μας, δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του καταναλωτή, παρά μόνο ο αριθμός παροχής. Τα στοιχεία του καταναλωτή φαίνονται επίσης όλα και στο πρώτο φύλλο.
Μπορεί αυτό να μην δημιουργεί πρόβλημα, όταν ο καταναλωτής είναι ένας και μόνος. Όταν όμως, ένας διαχειριστής μιας πολυκατοικίας, πήγε να πληρώσει τους λογαριασμούς, και καθώς είχε πετάξει το υπόλοιπο φύλλο από κάθε λογαριασμό, τα βρήκε σκούρα, όταν γύρισε για να δώσει πίσω τους λογαριασμούς των ενοίκων. Ποιος λογαριασμός ήταν και σε ποιον ανήκει; Έπρεπε λοιπόν να κατεβεί στους μετρητές και να δει από τους αριθμούς παροχής και πάει λέγοντας. Ίσως η ΔΕΗ, να μπορέσει να διορθώσει το πρόβλημα, που πιθανόν και η ίδια να το έχει καταλάβει, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στον καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ