Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης... Πρώτο έργο Γιωργάκη





Ε, όχι! Αυτό πάει πολύ!
Πρώτο έργο του Γιωργάκη Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, είναι η κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης και ο υποβιβασμός του σε γενική γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης.
Έχει ακόμα μπροστά του έργο να κάνει ο Γιώργος, καθώς απ' ό,τι φαίνεται, έδωσε ήδη το πρώτο δείγμα στην εθνική πολιτική! Τι κρίμα!!!
Έκρινε λοιπόν, ο νέος πρωθυπουργός, ότι η Μακεδονία - Θράκη δεν αξίζουν να έχουν υπουργείο και το υποβάθμισε σε Περιφέρεια.
Δεν φτάνει που και τα δύο μεγάλα κόμματα της χώρας, γέμισαν με την τουρκιά τα ψηφοδέλτιά τους, τώρα ήρθε το ΠΑΣΟΚ να καταργήσει το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Πιστός λοιπόν στη μειοδοτική πολιτική του Σημίτη που κατέληξε στο φιάσκο των Ιμίων, την προδοσία του Οτσαλάν, το προσκύνημα του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου στον τάφο του Κεμάλ Ατατούρκ (ελπίζω ότι κάποιο το θυμούνται ακόμα αυτό), την τοποθέτηση της Γιουλμπεϊάζ Καραχασάν (η οποία έδωσε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ Δράμας στις νομαρχιακές εκλογές το 32% μετά βίας) σε θέση αντιπολίτευσης στη διευρυμένη νομαρχία Δράμας - Καβάλας -Ξάνθης, τώρα έχουμε κι αυτό!
Μπράβο ωρε πασόκοι! Τόσο διακαής ήταν ο πόθος του Γ. Παπανδρέου να καταργήσει το υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης; Που ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, το είχε μάλιστα μετονομάσει από υπουργείο Βορείου Ελλάδος για εθνικούς καθαρά λόγους;
Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!!
Αυτό είναι μάλλον δείγμα για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στο ζήτημα των Σκοπίων!!!!!
Ο Γιώργος Παπανδρέου, δυστυχώς, συνεχίζει τα ζεϊμπέκικα με τον Ισμαήλ Τζεμ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ