Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Γυναίκα βουλευτής στη Δράμα - Κεφαλίδου Χαρά


Μια πρωτιά κερδίζει η Δράμα από αυτές τις εκλογές. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, εκλέγει γυναίκα βουλευτή. Δεν είναι άλλη από την κα Κεφαλίδου Χαρά, αντιμάρχη Αθηνων για χρόνια, και κόρη του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, Μίμη Κεφαλίδη.
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, η κα Κεφαλίδου, πρέπει να είναι και η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που εκλέγεται ποτέ μέχρι σήμερα.
Καλοστέριωτη!

3 σχόλια:

  1. Της εύχομαι ως Δραμινός Καλή Δύναμη.
    Με τα προσόντα της και την ενεργητικότητα της είναι καταδικασμένη να πετύχει στη Δράμα μία πόλη που την ΑΔΙΚΗΣΑΝΕ όλα τα πολιτικά κόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας το ευχηθούμε, γιατί η Δράμα δεν αξίζει να μένει πίσω. Αν και έχω γενικότερα την άποψη, ότι αυτός ο νομός, έχει ριχτεί πίσω, σκόπιμα, προκειμένου να ακολουθήσει άλλη ανάπτυξη, από αυτήν που επιθυμεί ο κόσμος του. Σε κάποιο σημείωμά μου, θα αναφερθώ εκτενέστερα γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ευχηθώ και εγώ με την σειρα μου καλή επιτυχία στην κα Κεφαλίδου.Να μπορέσει να υλοποιήσει το προγραμμά της και να βοηθήσει επιτέλους την Δράμα ενα νομό που όλοι τον έχουν ξεχάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ