Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Κουραστικότατος!!!!!


Παρακολούθησα αρκετή ώρα τη συζήτηση που είχε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με πολίτες, και που την έδειξαν με τη σειρά όλα τα τηλεκάναλα των Αθηνών. Προφανώς και κάποια άλλα στην επαρχία θα πρέπει να την αναμετάδωσαν.
Δεν το κρύβω, με κούρασε. Με κούρασε τρομερά!!! Ήταν κουραστικότατος!!!
Πάνω απ' όλα, με κούρασαν οι κινήσεις του. Αυτό το ατέλειωτο πήγαινε - έλα, πέρα - δώθε, κείθε - δώθε και πάλι από την αρχή!!! Πωπωπω! Τρελάθηκα. Τι προσπαθούσε να δείξει; Ότι είναι ακούραστος στο περπάτημα;
Με κούρασαν επίσης οι κινήσεις του. Διέκρινα κάτι περίεργα τικ στο λαιμό του! Τον ενοχλούσε η γραβάτα; Γιατί την φόρεσε τότε; Ας μην φορούσε γραβάτα, να είχε ανοιχτό πουκάμισο στο λαιμό. Θα έπαιρνε καλύτερες αναπνοές. Όλες αυτές οι κινήσεις ήταν από το άγχος του, ή μήπως είναι του φυσικού του; Δεν ξέρω! Μπορεί και το ένα και το άλλο. Μην τον κατηγορήσω άδικα τον άνθρωπο.
Ό,τι και να κάνουν τώρα, να εμφανίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο λαϊκοί οι αρχηγοί των κομμάτων (και ο Καραμανλής και ο Παπανδρεου), δεν τους βγαίνει. Αφού λοιπόν βλέπουν πως δεν τους βγαίνει, και των δύο, τότε μην το παιδεύεται βρε παιδιά!!!
Το μεγάλο ερώτημα εδώ, είναι, το γνωστό και εξής ένα και μοναδικό: πώς επιλέχθηκαν αυτοί οι 100 πολίτες που ήταν στο στούντιο; Με ποια κριτήρια; Από ποιες γειτονιές; Αν και απ' ό,τι κατάλαβα, ήταν διαφόρων επαγγελμάτων. Μαθητές, φοιτητές, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι. Και προσεκτικά επιλεγμένες όμορφες παρουσίες. (Μου άρεσε αυτό...)
Πώς επιλέχθηκαν λοιπόν αυτοί οι πολίτες για να θέσουν ερωτήσεις; Και με ποιο τρόπο έθεσαν τις ερωτήσεις τους; Ήταν προετοιμασμένες; Έγινε κάποιος έλεγχος στις ερωτήσεις; Η συνάθροιση των ατόμων ήταν αθρόα στο στούντιο και μπήκαν οι 100 πρώτοι; Μήπως έγινε κλήρωσε στην πόλη και επιλέχθηκαν αυτοί;
Γιατί μου φάνηκε ότι, ακόμα και οι δήθεν "σκληρές" ερωτήσεις, ήταν αβανταδόρικες;
Μπορεί κάποιος να μας διαβεβαιώσει, αν γινόταν ένας έλεγχος, ότι οι περισσότεροι απ' αυτούς, δεν είναι κομματικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ή δεν είναι τουλάχιστον "φίλοι του κόμματος";
Οπως και νάχει, αν έκανε όλα όσα λέει τώρα ότι θα κάνει, και με τον τρόπο που τα λέει, η χώρα αυτή θα πετούσε στην κυριολεξία.
Τι έγινε αλήθεια με τα σκάνδαλα βρε παιδιά;
Τι έγινε με όλους εκείνους που ως τυφλοπόντικες άρμεξαν και αρμέγουν το κράτος, λυμαίνονται τον κρατικό μηχανισμού και τ' αρπάζουν από 'δω κι από κει; Γιατί χάθηκαν όλες αυτές τις μέρες τα σκάνδαλα;
Νιώθω μια περίεργη σιωπή για το Βατοπέδι, για τη SIEMENS, για τις περίφημες υποκλοπές, όλα χάθηκαν, όλα εξαφανίστηκαν.
Εκείνος ο Χριστοφοράκος τι γίνεται; Είναι καλά στην υγεία του; Η Γερμανία έχει βαρύ κλίμα! Εδώ στην Ελλάδα το κλίμα το έφαγε ο γάιδαρος! Ούτε και οι εν πολλοίς δημοκρατικές τηλεοράσεις μας και τηλεκάναλα που κόβονται υπέρ του δέοντος, ομιλούν πια!
Κρίμα, κρίμα!
Πάμε λοιπόν σε εκλογές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ