Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Τι συμβαίνει αλήθεια με τις επιθέσεις στην Αστυνομία;


● ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ με τις επιθέσεις προς την Ελληνική Αστυνομία; Γιατί είναι τόσο συχνές; Τι προσπαθούν να πετύχουν όλοι αυτοί οι δήθεν τρομοκράτες; Από ποια κέντρα ορμώμενοι οργανώνουν αυτές τις δολοφονικές και παράλογες επιθέσεις; Γιατί, μόνο για παραλογισμό μπορούμε να μιλάμε, εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο!

● Μπορεί να είναι απλά μίσος προς την αστυνομία και τους αστυνομικούς; Επιδιώκουν τη διάλυση της ΕΛ.ΑΣ., ή μήπως τους ενδιαφέρει να δημιουργηθεί μια διαφορετική αστυνομία, η οποία θα ελέγχει τα πάντα και τους πάντες; Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό, λέει ένα νεοελληνικό ρητό. Μήπως λοιπόν ο σκοπός όλων αυτών των δήθεν τρομοκρατών είναι διαφορετικός από αυτόν που δείχνουν;

● Όταν επιτίθεσαι συνεχώς σε κάποιον, τον αναγκάζει να λάβει μέτρα εναντίον σου. Αυτή είναι η λογική εξήγηση! Τον αναγκάζεις να γίνει δυνατότερος, να αποκτήσει περισσότερο έλεγχο στον περιβάλλοντα χώρο του. Εδώ υπάρχει κάποιος λοιπόν, που προσπαθεί να κάνει την αστυνομία να αναλάβει περισσότερη δράση; Εναντίον ποιου όμως;

● Έχω την εντύπωση ότι όλες αυτές οι συχνές επιθέσεις, μόνο προβοκάτσια μπορούν να θυμίζουν, ώστε να πάμε προς μια διαφορετική αστυνομία. Κάποιος, κάποιοι, κάποια κέντρα, ενδιαφέρονται να στήσουν ένα περισσότερο αστυνομοκρατούμενο κράτος, μια αστυνομοκεντρική κοινωνία. Όπου ο αστυνομικός, θα είναι αυτός που θα ελέγχει τα πάντα.

● Περισσότερες έλεγχος παντού και σε όλα. Περισσότερες κάμερες στους δρόμους για να αντιμετωπιστούν οι «τρομοκράτες». Το φτιαχτό «έγκλημα»! Κάποια κέντρα κάτι ετοιμάζουν. Ετοιμάζονται να μας σερβίρουν περισσότερο έλεγχο σε όλα. Σε όλες μας τις κινήσεις. Ήδη προσπαθούν να ελέγξουν με διάφορα μέσα το διαδίκτυο και τα ιστολόγια εκείνα τα οποία προσπαθούν να μεταδίδουν ανεξάρτητες ειδήσεις.

● Όλοι και όλα παρακολουθούνται. Σε μια παλιά ελληνική κωμωδία με τον Κώστα Βουτσά, βλέπουμε ότι κάποιοι παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα των πολιτών. Αλλά παρακολουθούνταν και οι αξιωματικοί της αστυνομίας, ο αρχηγός της, ακόμα και ο ίδιος ο Γεώργιος Παπαδόπουλος! Κλασική περίπτωση, μια χούντα να παρακολουθεί τους πάντες, ακόμα και τους ίδιους τους πρωτεργάτες της!

● Ποιος όμως παρακολουθούσε το 2004, εκατοντάδες Έλληνες, ακόμα και τον Έλληνα πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή μέσω κινητών τηλεφώνων; Κανείς δεν μας είπε μέχρι σήμερα τι ακριβώς συνέβη τότε. Και ίσως ποτέ δεν μάθουμε. Τουλάχιστον όχι σύντομα!

● Και τώρα, κάποιοι ετοιμάζουν να εγκαθιδρύσουν μια νέα μορφή αστυνόμευσης, μέσα από προβοκατόρικες επιθέσεις εναντίον της αστυνομίας. Η τρομοκρατία στρέφεται πάντα κατά του ίδιου του λαού! Δεν προτείνει λύσεις δημοκρατίας. Είναι αδιέξοδο και στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ