Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Κάτω χέρι, πάνω χέρι... τίνος είναι ο λογαριασμός!!!


● ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ τι έγινε με τον Κώστα Σκανδαλίδη, τον άλλοτε υπουργό και βασικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όταν δεν υπουργοποιήθηκε στη νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Σε κανένα υπουργείο ή υφυπουργείο, σε καμιά θέση συμβούλου, πουθενά. Εξαφανισμένος ο Κώστας Σκανδαλίδης. Γιατί άραγε;


● Αυτό που κυκλοφόρησε προς τα έξω, χωρίς όμως να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα είναι αλήθεια, ήταν ότι ο Κ. Σκανδαλίδης κόπηκε από τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου, επειδή χρέωνε για την προεκλογική του εκστρατεία, λογαριασμό τηλεφώνου του Δήμου Αθηναίων.


● Από όταν ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο Κ. Σκανδαλίδης είχε ένα δικό του γραφείο. Όπως συνηθίζεται σε πολλούς δήμους. Το τηλέφωνο αυτό χρησιμοποιούσε για λόγους που σχετίζονταν με το Δήμο Αθηναίων και όσο βρισκόταν εκεί. Παρ’ όλα αυτά, το μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, χρέωνε υπέρογκους λογαριασμούς στο Δήμο, για την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος.


● Την κατάλληλη ώρα, και όταν αυτό έφτασε στα αυτιά του Γ. Παπανδρέου, προτίμησε λοιπόν να τον κόψει. Δεν σήκωνε σκάνδαλα, μια κυβέρνηση η οποία πολέμησε τα σκάνδαλα μιας άλλης κυβέρνησης! Λογικό και σωστό!


● Τώρα όμως, βλέπουν τη δημοσιότητα και άλλα παρόμοια περιστατικά. Μηνύματα που έστειλε σε κινητά τηλέφωνα ο δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης για πολιτική συγκέντρωση με την Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορείτε κι αυτός με τη σειρά του ότι τα χρεώνει στα έξοδα του Δήμου Αθηναίων!


● Για τον ίδιο λόγο, κατηγορείται και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη, ότι χρέωσε τηλεφωνικούς λογαριασμούς και αποστολή μηνυμάτων SMS σε κινητά τηλέφωνα, για την προεκλογική της εκστρατεία και την καμπάνια που κάνει για να βγει αρχηγός της Ν.Δ.


● Και προφανώς δεν είναι οι μόνοι! Απ’ ό,τι φαίνεται, είναι συχνό το φαινόμενο, να χρεώνονται οι Δήμοι, για τις προεκλογικές εκστρατείες των πολιτικών μας, όσον αφορά τηλεφωνικούς λογαριασμούς. Και δεν μιλάμε για 50 και 100 ευρώ! Μιλάμε για χιλιάρικα!!! Χρήματα που πληρώνουν οι δημότες και σπαταλώνται για προσωπικό όφελος των μεγαλοστελεχών των κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ