Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ένας πιστός φίλος!!!

Σκυλί ράτσας ντόμπερμαν δεν απομακρύνεται από τον τάφο του αφεντικού του στο νεκροταφείο Ντογάντσαγί στην περιοχή Καρσιγιακά της Σμύρνης.

ΣΜΥΡΝΗ – Οι υπάλληλοι του νεκροταφείου εντόπισαν πριν από περίπου ένα μήνα το σκυλί ράτσας ντόμπερμαν –στο οποίο του έδωσαν την ονομασία ¨ορφανός¨- που είχε έρθει σε έναν πρόσφατο τάφο. Δεν έφευγε καθόλου από αυτόν τον τάφο. Παρά τις προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να το απομακρύνουν. Οι υπάλληλοι βλέποντας το να παραμένει εκεί χωρίς νερό και τροφή και να αδυνατίζει ιδιαίτερα, το έθρεψαν ώστε να παραμείνει στη ζωή.
Οι υπάλληλοι αναφέρουν πως ήρθε μια μέρα που είχε κηδεία και περιγράφουν λέγοντας :
¨Εκείνη τη μέρα είδαμε ένα σκυλί που ήταν πίσω από το όχημα κηδειών. Δεν αντιληφθήκαμε όμως ότι θα ήταν το σκυλί του πεθαμένου. Διότι μέσα και γύρω από τα νεκροταφεία υπάρχουν πολλά σκυλιά. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ένα από αυτά. Είδαμε όμως πως δεν απομακρυνόταν καθόλου από τον τάφο και πως συνέχεια τον μύριζε. Αργότερα αντιληφθήκαμε πως έψαχνε τον τάφο του πεθαμένου ιδιοκτήτη του. Το σκυλί αυτό που το ονομάσαμε ¨Ορφανό¨ επί ένα μήνα τώρα κοιμάται και σηκώνεται εδώ. Και εμείς λυπόμαστε για αυτό. Είδαμε άτομα εδώ να δακρύζουν βλέποντας το. Εάν υπάρχει κάποιος που το γνωρίζει ας έρθει να το πάρει¨.
ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ