Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο άχρωμος και αόριστος Μπεγλίτης

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε μια αόριστη και άχρωμη απάντηση σχετικά με όσα είπε ο Πάγκαλος, απευθυνόμενος όμως σε λάθος ανθρώπους! Σε δηλώσεις του που έκανε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μίλησε για «συναδέλφους του από κάθε κόμμα να μην εμπλέκουν το στράτευμα σε δηλώσεις του»!!!

M Για να καταλάβουμε κ. Μπεγλίτη: πόσοι άλλοι βουλευτές από άλλα κόμματα μίλησαν για τανκς και επιβολή της τάξης κατά των εξεγερμένων που θα πάνε στις τράπεζες και θα ζητάνε τα λεφτά τους; Είναι κι άλλοι εκτός από τον Πάγκαλο; Απολαύστε λοιπόν έναν υπουργό Εθνικής Άμυνης, ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει με ονόματα, φοβούμενος τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο και που προσπαθεί να προστατεύσει το στράτευμα:
M «Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συναδέλφους από κάθε κόμμα να μην εμπλέκουν με δήλωση οποιασδήποτε μορφής το στράτευμα στην εσωτερική και κοινωνική ζωή. Οι ένοπλες δυνάμεις καμία σχέση με την εσωτερική ασφάλεια δεν έχουν, έχουν σχέση με την εξωτερική ασφάλεια. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με το ρόλο των ενόπλων δυνάμεων και να μην εξοικειώνουμε την κοινωνία σε ρόλους διαφορετικούς από αυτούς που έχει τάξει το Σύνταγμα».
M Αντί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να πάρει αμπάριζα τον αντιπρόεδρο και να τον ψέξει για τις προκλητικές δηλώσεις του, να τον βάλει στη θέση και να τον επαναφέρει στην τάξη για όσα είπε που είναι απειλή ξεκάθαρα κατά του κοινοβουλευτικού δημοκρατικού πολιτεύματος, μόνο τεμενάδες που δεν του κάνει!
M Μπράβο Ελλάδα! Περιμένεις μ’ αυτούς στην ηγεσία να δεις άσπρη μέρα! Κρίμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ