Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πολιτικός πολιτισμός στη Δράμα!

Από αριστερά: Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας, Γιώργος Πεταλωτής, Σπύρος Κοτρίδης Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Δράμας

M Τελικά, η Δράμα, είναι η πόλη που υποδέχθηκε τον Πεταλωτή χωρίς ν’ ανοίξει μύτη! Κι ας μας έχουν πάρει και τα σώβρακα σ’ αυτό το νόμο, με την τεράστια ανεργία, με το τμήμα Οινολογίας, με τη ΣΟΦΤΕΞ παλαιότερα, με δρόμους που αρχίζουν και δεν τελειώνουν, χωρίς καθέτους στην Εγνατία Οδό, με τη μείωση των δρομολογίων του τρένου, με τα λουκέτα στα μαγαζιά, με την αποψίλωση της βιοτεχνίας στο νομό και άλλα πολλά! Τελικά, οι Δραμινοί, έχουν πολιτικό πολιτισμό κι ας τους έχει μαδήσει αυτή η κυβέρνηση και οι άλλες του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα!


Πεταλωτής… εκ των πετάλων!
ΤΕΛΙΚΑ, μάλλον τυχερός στάθηκε ο Πεταλωτής, αφού δεν βγήκε κανένας να του πετάξει πέταλα! Πάλι καλά να λένε, που του έριχναν ένα πράσινο λέιζερ στα μούτρα, μερικά αυγά και λίγα γιαούρτια! Θα μπορούσε να κάνει μια ωραία σαντιγί!
M Όπως και να ’χει και πέρα από κάθε πλάκα, το σοβαρό MEGA-λο κυβερνητικό κανάλι, έβγαλε χθες πρωί-πρωί στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα μια κυρία από τα ΚΑΠΗ εκεί και μας έλεγε τρομερά πράγματα: Ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκαναν τίποτα. Οι περισσότεροι εκεί ήταν ΠΑΣΟΚ!!! Μάλιστα και η ίδια ορκιζόταν ότι είναι ΠΑΣΟΚ και ψήφισε ΠΑΣΟΚ! Και ότι κανένας δεν πέταξε πέτρες, ότι αυτά είναι ψέματα (κυβερνητικά ψεύδη εννοούσε ή όσοι τα λένε για τις πέτρες)!
M Και  ξέρετε τι άλλο μας είπε η κυρία; Ότι όταν ήρθε ο Πεταλωτής, της πήραν τηλέφωνο να κατεβεί για να τον γιουχάρουν! Ότι είχε το φαγητό στη φωτιά και ότι έσβησε το γκάζι για να μην καεί το σπίτι!
M Δεν ξέρω αν το έχουν πάρει χαμπάρι εκεί στην κυβέρνηση, αλλά δουλεύει τηλέφωνο μόλις εμφανίζεται ένας κυβερνητικός και τρέχουν οι νοικοκυρές να τους γιουχαΐσουν! Πάλι καλά που δεν του πέταξαν πέταλα του Πεταλωτή… Πάλι καλά να λέει!!!

M Να μου το θυμηθείτε!!! Αυτή η κυβέρνηση θα φάει πολύ ξύλο, μα πάρα πολύ ξύλο! Δεν θέλω να γίνω προφήτης κακών μαντάτων, αλλά αυτά τα στελέχη αυτής της κυβέρνησης, δεν θα τολμούν να βγαίνουν από το σπίτι, γιατί θα τους περιμένει ο κόσμος να τους δείρει!
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ