Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου!

ΤΟ ΟΤΙ ποτέ δεν ξέρουμε ποιος είναι δίπλα μας, αυτό είναι γεγονός. Στην εποχή που ζούμε, όλα πλέον μπορούν να συμβαίνουν! Και έχουμε να δούμε ακόμα…

M Συμπολίτης μας, εργαζόμενος ως εκπαιδευτικός σε Λύκειο της πόλης μας, πιάστηκε στα πράσα να τραβάει φωτογραφίες γυναικών σε δημόσιο χώρο. Τι ακριβώς έκανε ο εν λόγω  κύριος; Είχε εφαρμόσει μια μικροκάμερα σε κάποιο παπούτσι του και πλησίαζε με τρόπο κυρίως νεαρές γυναίκες. Έβαζε το πόδι του κάτω από τη φούστα και τραβούσε φωτογραφία ή video.
M Και όλα αυτά σε γνωστό μεγάλο πολυκατάστημα πολυεθνικής εταιρείας στην πόλη μας. Στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει το βίτσιο του ο κύριος αυτός, φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή των πελατών του καταστήματος και έγινε αντιληπτός. Έτσι, προς στιγμήν, δημιουργήθηκε μια φασαρία εντός του καταστήματος και ο κύριος προσπάθησε να ξεφύγει.
M Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, κατάφερε να βγάλει την κάρτα μνήμης της μικροκάμερας και να την πετάξει, χωρίς ποτέ αυτή να βρεθεί. Με την επέμβαση του σεκιούριτι του καταστήματος, ο κύριος αυτός κρατήθηκε τελικά μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να του κάνει προσαγωγή. Κατηγορία εναντίον του δεν μπορεί να αποδοθεί, καθώς δεν βρέθηκε όπως είπαμε η κάρτα μνήμης, αλλά και γιατί κανένας από τους πελάτες του καταστήματος δεν έκανε κάποια καταγγελία εναντίον του!
M Προσοχή λοιπόν, ποιος είναι δίπλα μας. Πέρα από μια «αθώα» ίσως φωτογραφία, μπορεί να έχει κάτι άλλο στο νου του! Βλέπετε, καθώς εξελίσσεται ο κόσμος και η τεχνολογία, όλα είναι εφικτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ