Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ωμός πολιτικός εκβιασμός!

ΜΠΟΡΕΙ να μας φαίνεται ως «πλάκα» και μπορεί να το περνάμε ίσως και ελαφρά τη καρδία! Όμως είναι η σοβαρότερη πολιτική δήλωση  που έγινε ποτέ από την Μεταπολίτευση και έπειτα, και αγγίζει ξεκάθαρα πλέον τα όρια του ωμού πολιτικού εκβιασμού και ενός καθεστώτος που κάθε άλλο  παρά δημοκρατικό είναι!

M Είναι δήλωση πολιτικού εκβιασμού από τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης. Μια δήλωση που προετοιμάζει γι’ αυτό που πρόκειται να έρθει, αν κάποιος δεν σταματήσει όλο αυτό το Παγκαλικό παραλήρημα. Προ ημερών έγραφα ότι ζούμε μέρες της δεκαετίας του 1960 και κάποιοι είπαν ότι είμαι υπερβολικός! Έχω την εντύπωση ότι μέχρι στιγμής, οι μέρες που ζούμε είναι χειρότερες από εκείνες της δεκαετίας του 1960, καθώς υπάρχει πλέον ένας ξεκάθαρος ωμός πολιτικός εκβιασμός προς όλους.
M Τόσο από την κυβέρνηση προς τους βουλευτές της να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο αλλά και στη συνέχεια το λεγόμενο Εφαρμοστικό πρόγραμμα, που αφορά στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας της χώρας. Εκβιάζεται η Αξιωματική αντιπολίτευση του Ελληνικού Κοινοβουλίου να ενδώσει σε μια παράλογη συναίνεση, για την οποία δεν θα έχει καμιά άποψη και κανένα λόγο να αντιδράσει.
M Εκβιάζεται ολόκληρος ο ελληνικός λαός, ότι αν δεν περάσουν το Μεσοπρόθεσμο και το Εφαρμοστικό, τότε μπορεί τα τανκς να βγουν στους δρόμους για να προστατεύσουν τις Τράπεζες (μα … το κεφάλαιο τους ενδιαφέρει να προστατεύουν, όχι τον λαό!!!)
M Και σαν να μην έφτανε αυτό, βγήκε χθες στη Βουλή ο Πάγκαλος και απείλησε ακόμα και νεκρούς. Θυμήθηκε λέει, ότι, θα γίνει κι εδώ στην Ελλάδα, ό,τι ακριβώς έγινε και στην Αργεντινή, που όταν κηρύχθηκε πτώχευση υπήρξαν 42 νεκροί!
M Ιδού τι ακριβώς είπε: «Ο ελληνικός λαός γνωρίζει και έχει δει από την ιστορική του εμπειρία, αλλά και από άλλες χώρες του κόσμου τι σημαίνει χρεοκοπία: Παύουν οι πληρωμές από το κράτος, οι τράπεζες κλείνουν και οι καταθέτες δεν έχουν πρόσβαση στις καταθέσεις τους και σε μερικές περιπτώσεις όπως στην Αργεντινή χρειάζεται να παρέμβει η Αστυνομία και τα τανκς. Μέσα σε τρεις ημέρες στην Αργεντινή το 2001, στην πρωτεύουσα το Μπουένος Άιρες υπήρξαν 42 νεκροί».
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ