Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η Εργατική Πρωτομαγιά στη Δράμα

ΔΥΟ ξεχωριστές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 1 Μαΐου, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Δράμα.

M Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Δράμας, καλεί όλο τον κόσμο της εργασίας να συμμετάσχει στη φετινή του εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά που θα γίνει στις 09.30 το πρωί της Κυριακής 1 Μαΐου, «για να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε την επίλυση των αιτημάτων και των προβλημάτων της εργατικής τάξης και να αντικρούσουμε τις επιθέσεις που δεχόμαστε ενάντια στα κεκτημένα δικαιώματά μας», επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.
M Στην ίδια ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Δράμας, επισημαίνεται επίσης: «Διεκδικούμε την αποδέσμευση της χώρας από τις μονεταριστικές και περιοριστικές πολιτικές των Βρυξελλών, που ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντα των οικονομικά ισχυρών και όχι των λαών και των πολιτών. Πολιτικές που προκαλούν απολύσεις, ανεργία, φτώχεια και εξαθλίωση».
M ΤΟ ΠΑΜΕ, με τη σειρά του, το οποίο πρόσκειται στο ΚΚΕ, οργανώνει εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, το πρωί της 1ης Μαΐου στην πλατεία Ελευθερίας και ώρα 10.30 το πρωί. Το Π.Α.ΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις εργαζόμενες γυναίκες, τους συνταξιούχους, τους μετανάστες, τους ανέργους να δώσουν αποφασιστική και μαχητική παρουσία, στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα και στη Δράμα.
M «Οι φετινές πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις τιμής και δόξας στους αγώνες και τις θυσίες της τάξης μας», επισημαίνει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του, «αποτελούν σημαντικό βήμα στην κλιμάκωση του αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, στην οργάνωση των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ