Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Επισκέφθηκε τη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας ο Αηδόνης

ΟΠΩΣ μας ενημερώνει δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας, ο υφυπουργός Υγείας και Δραμινός βουλευτής κ. Χρήστος Αηδόνης, το πρωί της Τρίτης 26 Απριλίου, επισκέφθηκε βιοτεχνίες στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας.

M Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Όθων Μουρμούρης: «με την υπόσχεση να συνεχιστούν οι επισκέψεις και σε άλλες επιχειρήσεις». Και τέλος: «Έπειτα από την ενημέρωση της κατάστασης που επικρατεί, στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων των οντοτήτων και της δυναμικής κάθε επιχείρησης».
M Πρώτα δηλαδή ψηφίζουμε με δέκα χέρια ένα και δύο και τρία Μνημόνια, διαλύουμε τη βιομηχανία της χώρας, σταματάμε τις επενδύσεις, εκ-μεσαιωνίζουμε τις εργασιακές σχέσεις, οι βιοτεχνίες κηρύσσουν πτώχευση και κλείνουν, ουκ έστιν αριθμός … στα λουκέτα, απολύονται εκατοντάδες εργαζόμενοι, μεταβάλλουμε την εργασία σε μερική απασχόληση, ημιαπασχόληση και παρτ-τάιμ και κατόπιν, πασχαλιάτικες μέρες, επισκεπτόμαστε τη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας, προκειμένου να επιλύσουμε «προβλήματα των οντοτήτων και της δυναμικής κάθε επιχείρησης»!
M Λες και δεν φταίει κανένας για όλη αυτή την κατάσταση. Λες και μια μέρα που ξυπνήσαμε, υπήρξε απλώς  πρόβλημα και τώρα ερχόμαστε να το λύσουμε. Λες και αυτοί που ψήφισαν τα Μνημόνια στην Ελλάδα, δεν ήταν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΠΑΣΟΚ όπως ο κ. Αηδόνης και η κα Κεφαλίδου! Προφανώς ζούμε σε άλλον πλανήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ