Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σιγά τα ωά!

ΠΟΙΟ ήταν το αδίκημα του Τάσου Μαντέλη, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ; Επρόκειτο για το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens, που αφορά εμβάσματα από τα «μαύρα ταμεία» του γερμανικού κολοσσού, τα οποία βρέθηκαν σε λογαριασμούς του. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι επρόκειτο για «εκλογικές χορηγίες».

M Τελικά, ο Τάσος Μαντέλης καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή, 15.000 ευρώ χρηματική ποινή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 1 χρόνο. Ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει 4 χρόνια φυλάκιση, πρόταση η οποία θα οδηγούσε το Τάσο Μαντέλη στη φυλακή καθώς η έφεσή του δεν θα είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.
M Αυτή είναι η τιμωρία στην Ελλάδα! Ποιο μαλακά δεν θα μπορούσε να γίνει! Κήρυξαν τον Μαντέλη αποδιοπομπαίο τράγο για ένα τεράστιο σκάνδαλο από το οποίο … χρηματοδοτήθηκαν άγνωστο πόσοι πολιτικοί, άγνωστο με τι ποσά, άγνωστο με τι διευκολύνσεις για τη Siemens και όχι μόνο, και του «έριξαν» τρία χρόνια με αναστολή!
M Μην το ξανακάνεις, γιατί ύστερα θα σε στείλουμε στη φυλακή! Και 15.000 χρηματικό πρόστιμο, όταν η μίζα – χορηγία του Μαντέλη ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ! Η ατιμωρησία στην Ελλάδα συνεχίζεται, τα λαμόγια μπορούν να κοιμούνται ήσυχα! Η πολιτεία κωφεύει και τα κόμματα εξουσίας παίζουν μια χαρά το ρόλο τους αποδομώντας πλήρως τη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ