Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μπρρρ!!! Παναγίτσα μου…

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, όσο περνάει ο καιρός δείχνει όλο και περισσότερο το πραγματικό, ανάλγητο και φασιστικό του πρόσωπο.

M «Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται», δήλωσε προχθές μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά, ότι, «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
M Για σκεφθείτε την εικόνα τώρα. Εντοπίζεται κάπου στο Αιγαίο ένα πλοιάριο φορτωμένο με λαθρομετανάστες. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά. Άνθρωποι που άφησαν την πατρίδα τους, όχι γιατί τους ήρθε ξαφνικά να πάνε βόλτα στην Ελλάδα και να χωθούν στη μύτη του Καρατζαφέρη, αλλά γιατί προσπάθησαν να ξεφύγουν από την πείνα, την εξαθλίωση, το θάνατο για να βρουν ίσως έναν καλύτερο κόσμο. Για να χορτάσουν ίσως ένα κομμάτι ψωμί!
M Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον υποθάλποντα ναζισμό που προσπαθεί να επιβιώσει στην Ελλάδα. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια! Και αμέσως, θα ειδοποιείτε το Πολεμικό Ναυτικό ή η Πολεμική Αεροπορία και θα βομβαρδίζει το πλοιάριο, θα εξαϋλώνει τους παράνομους μετανάστες, θα τους βουλιάζει, θα τους οδηγεί στο θάνατο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!!!
M Ο θάνατος απελευθερώνει… όχι μόνο η εργασία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ