Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Νέα πρόκληση Αλβανών μεταναστών

ΝΕΑ πρόκληση Αλανών μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα, προκαλεί κυριολεκτικά σοκ, τόσο με δύο ανθελληνικά τραγούδια που έγραψαν, όσο και με την πράξη τους να κάψουν την ελληνική σημαία.

M Σχετικά βίντεο κυκλοφορεί από προχθές στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Youtube. Μια ομάδα μεταναστών αποφάσισε να γράψει δύο «τραγούδια ντροπή», τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες, αλλά και τους μετανάστες που ζουν στη χώρα μας. Τα δύο αυτά τραγούδια εκτός από το βίαιο ανθελληνικό κλίμα που καλλιεργούν είναι ιδιαίτερα επιθετικά και σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν τους χιλιάδες μετανάστες που βρίσκουν καταφύγιο στην Ελλάδα.
M Αηδία προκαλεί η αρχή του τραγουδιού "Καλημέρα Ελλάδα σου γ…ω την παναγία, τα μνημεία τα ιερά, την μακρόχρονη ιστορία, είμαι Αλβανός θα σου πάρω το κεφάλι…» και άλλα τέτοια παρόμοια. Μάλιστα, υπάρχει ακόμα ένα βίντεο, στο οποίο Αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα, καίνε την ελληνική σημαία, την οποία «διακόσμησαν» πριν με την ναζιστική σβάστικα (όπως φαίνεται στη φωτογραφία).
M Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει τελευταία, αν και κατά καιρούς υπάρχουν παρόμοιες ενέργειες, κυρίως πάντα από Αλβανούς μετανάστες. Σίγουρα όλοι αυτοί οι τύποι, είναι στοιχεία προβοκατόρικα σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να δημιουργήσουν εντάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ