Δευτέρα 28 Απριλίου 2014


- ΑΥΤΟ θα πει παγκόσμια πρωτοτυπία! Πρωθυπουργός να μηνύει την χώρα του και να ζητάει αποζημίωση! Ποιος άλλος; Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρωθυπουργός της Τουρκίας…

- … ο οποίος μήνυσε την … Τουρκική Δημοκρατία, γιατί απέτυχε – η Τουρκική Δημοκρατία, όχι ο ίδιος… - να θεσπίσει δικαστικούς κανόνες που να προβλέπουν την αφαίρεση περιεχομένων που παραβιάζουν τα δικαιώματα του ίδιου και της οικογένειάς του!

- Ζήτησε μάλιστα και αποζημίωση 500.000 τουρκικών λιρών!!!


- Ποιος σουλτάνος και ποιος Κεμάλ Ατατούρκ! Ανώτερος από κάθε άλλον άνθρωπο στην Τουρκία, ο Ερντογάν δεν άντεξε καμιά απολύτως δημοκρατική διαδικασία…

- … ψάχνει να βρει ποιος του φταίει… και το παράξενο είναι, γιατί μέχρι σήμερα δεν μήνυσε το κοινωνικό δίκτυο Twitter, αφού μέσω αυτού υποτίθεται ότι θίχτηκε η τιμή και η υπόληψη του ίδιου και της οικογένειάς του.

- Θυμίζουμε ότι, όταν έκλεισε το Twitter πριν μερικές εβδομάδες, το ίδιο το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας, σταμάτησε την απαγόρευση και έκανε λόγο για παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης…

- … μια απόφαση την οποία ο Ερντογάν χαρακτήρισε λανθασμένη και ότι θα έπρεπε να αναθεωρηθεί! Γράφει δηλαδή στα παλαιότερα των υποδημάτων του, ακόμα και το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας της οποία ηγείται!

- Κάτι παραπάνω κι από σουλτάνος… ο άνθρωπος!

- Η κίνησή του να μηνύσει πάντως την Τουρκική Δημοκρατία, χαρακτηρίζεται ως «η πρώτη του είδους της», σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τουρκικού Δικηγορικού Συλλόγου, Μετίν Φεϊζίογλου, ο οποίος λέει ότι…

- … «Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν Τούρκος πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Τουρκίας να μηνύει την Τουρκική Δημοκρατία και να ζητά αποζημίωση». Να που έγινε λοιπόν και αυτό!

- ΦΑΙΝΕΤΑΙ τελικά, ότι, εκεί στην Κρήτη, δεν λένε να βάλουν μυαλό, με το θανατηφόρο έθιμο της «μπαλωθιάς»! Αρπάζουν τις μπιστόλες κι όποιον πάρει ο χάρος… μετά θρηνούν τους νεκρούς!

- Οι νεκροί δεν χρειάζονται ποσότητες για να μιλήσουν! Αρκεί ένας νεκρός για να πάψει πια αυτή η ανοησία… όμως μέχρι σήμερα, όλοι αυτοί οι τύποι, πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγξουν το πιστόλι τους…

- … πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγχουν την πορεία της σφαίρας… πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγξουν τις επιλογές του θανάτου! Τραγικές μορφές, όλοι!

- Οι μπαλωθιές στην Κρήτη, κατάντησαν πια πολεμικό ανακοινωθέν!

- ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ακόμα το ΠΕΔΥ!!! Το παλιό ΙΚΑ, το πρώην ΕΟΠΥΥ!!! Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες πόλεις, αλλά εδώ στη Δράμα, η κατάσταση είναι ακόμα στις… πάνες!

- Προς το παρόν, υπάρχουν δύο οδοντίατροι, δύο παθολόγοι, ένας δερματολόγος, ένας ρευματολόγος ενώ σύντομα αναμένεται μικροβιολόγος.

- Από σήμερα μάλλον αναμένεται να λειτουργήσουν και τα τηλεφωνικά νούμερα για κλείσιμο ραντεβού με τους γιατρούς ανά την Ελλάδα…

- … έχοντας υπόψη πάντως, ότι, όπως και στο Νοσοκομείο, θα πληρώνουμε και εδώ 5 ευρώ στην επίσκεψη!!!

- Στις αρμοδιότητες του γιατρού υποδοχής στο  ΠΕΔΥ, εμπίπτουν οι εξετάσεις, η συνταγογράφηση, η παραπομπή για εξετάσεις, καθώς και η παραπομπή σε ειδικούς γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ή ειδικούς γιατρούς δημόσιου νοσοκομείου.

- ΒΛΕΠΑΜΕ παλαιότερα σε κάτι χολυγουντιανές ταινίες, την εξάπλωση διαφόρων ιών, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο σκότωναν μερικές εκατοντάδες ανθρώπους και χιλιάδες ακόμα.

- Λέγαμε ότι όλα αυτά, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο! Η πλάκα είναι ότι στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει σήμερα…

- … κάτι που άρχισε πριν από μερικά χρόνια με την γρίπη των πτηνών και άλλων ιών. Από τότε, κάθε λίγο και λιγάκι έχουμε έναν ιό… που το σκάει από την κρυψώνα του και κάνει έφοδο στον κόσμο!

- Πώς ξαφνικά εμφανίζονται όλοι αυτοί οι άγνωστοι μέχρι σήμερα ιοί; Άγνωστοι τουλάχιστον για όλους εμάς τους απλούς ανθρώπους, που είμαστε ανοχύρωτοι απέναντί τους!

- Γιατί όλα αυτά δεν γινόντουσαν πριν από μερικά χρόνια; Τι άλλαξε και ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά διάφοροι ιοί; Μοιάζει πραγματικά με σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Μήπως δοκιμάζουν τις αντοχές μας;

- ΜΙΑ ΑΠΟ τις πλέον απίθανες μελέτες ολοκλήρωσαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, και κατέληξαν σε ένα πραγματικά αναπάντεχο αποτέλεσμα. Για κλαίνε τα μωρά και ξυπνάνε τη νύχτα και δεν αφήνουν τους γονείς να κλείσουν μάτι;

- Ιδού η απορία… Κι όμως υπάρχει εξήγηση. Επειδή προσπαθούν να καθυστερήσουν την γέννηση ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους, ώστε να μειωθεί ο ανταγωνισμός και να γίνει πιο εύκολη η επιβίωσή τους.

- Οι ερευνητές εκτιμούν ότι κατά τους πρώτους έξι μήνες μετά τον τοκετό, ο θηλασμόςτου μωρού λειτουργεί ως ένα φυσικό αντισυλληπτικό, ενώ αμέσως μετά την πάροδο αυτό του εξαμήνου τα μωρά ξυπνούν πιο συχνά τη νύχτα, καθώς αρχίζουν να φοβούνται ότι θα αποκτήσουν αδέρφια.
 
-  «Η μητρική κόπωση μπορεί να θεωρηθεί ως μέρος της στρατηγικής ενός βρέφους, να καθυστερήσει την επόμενη γέννα", δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής Ντέιβιντ Χάι, συμπληρώνοντας ότι η συχνότερη φροντίδα του μωρού, ειδικά τη νύχτα, συνδέεται με τη μείωση του αριθμού των γεννήσεων. «Φαίνεται το ένστικτο αυτό να έχει αναπτυχθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια», πρόσθεσε κλείνοντας ο καθηγητής.

- Για να πούμε και την αλήθεια, δεν ακούγεται και παράλογο! Λογικόν, αν σκεφτεί κανείς την ενστικτώδη επιβίωση του ανθρώπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ