Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ «ΑΤΛΑΝΤΑ» ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ



Τρία χρυσά μετάλλια στο 3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος


Θ. Τσακιρίδης, Στ. Ακριτίδου, Ν. Δικμάνης θα μας εκπροσωπούν σε πρωταθλήματα του εξωτερικού μέσω της επίλεκτης ομάδας της ΕΤΑΒΕ




Του Θανάση Πολυμένη

ΑΝ ΚΑΙ ο Αθλητικός Σύλλογος Τάε Κβον Ντο ιδρύθηκε μόλις το 2012, παρ’ όλα αυτά έχει να παρουσιάσει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, με αθλητές να καταλαμβάνουν χρυσά μετάλλια, αλλά και να μετέχουν στην επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Τάε Κβον Ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) εκπροσωπώντας επίσημα την Ελλάδα σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.
Ο προπονητής Θ. Αλβανίδης με τον Θ. Τσακιρίδη
            Η μεγάλη αυτή επιτυχία, ήρθε στις 12, 13 και 14 Απριλίου, στο 3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» στη Θεσσαλονίκη. Όπως μας λέει στον «Πρωινό Τύπο» ο προπονητής του ΑΣ «ΑΤΛΑΝΤΑΣ» κ. Θανάσης Αλβανίδης, ο Σύλλογος συμμετείχε στο 3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος με 8 αθλητές του, που είναι: Τσακιρίδης Θεόφιλος, Ακριτίδου Σταυρούλα, Δικμάνης Νικόλαος, Τσέλιος Νικόλαος, Πηλικίδης Αναστάσιος, Παρλακίδης Σάββας, Τασχουνίδης Νικόλαος, Ταγματσίδης Λάζαρος.
Στο πρωτάθλημα αυτό, ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ Προσοτσάνης συμμετείχε με 8 αθλητές του και πέτυχε να πάρει τρία χρυσά μετάλλια.
1ο χρυσό μετάλλιο με τον Θεόφιλο Τσακιρίδη στην κατηγορία -49 κιλά, γεν. 2001.
2ο χρυσό μετάλλιο με την Ακριτίδου Σταυρούλα στην κατηγορία -44 κιλά, γεν. 1997.
3ο χρυσό μετάλλιο με τον Νικόλαο Δικμάνη στην κατηγορία -27 κιλά, γεν. 2003.
            Οι τρεις αυτοί αθλητές με τις επιτυχίες τους, εντάσσονται πλέον στα επίλεκτα κλιμάκια της ΕΤΑΒΕ (Ένωση Τάε Κβον Ντο Βορείου Ελλάδος), και θα εκπροσωπούν τον Σύλλογό τους αλλά και τη Βόρειο Ελλάδα σε επίσημα πρωταθλήματα του εξωτερικού.
     
Ακριτίδου 
      
Ν. Δικμάνης
Να σημειώσουμε εδώ ότι στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 1.053 αθλητές από 86 Συλλόγους.
            Όπως εξηγεί ο προπονητής κ. Θ. Αλβανίδης, τα επόμενα κοντινά πρωταθλήματα που θα πάρει μέρος ο «ΑΤΛΑΝΤΑΣ», είναι δύο Διασυλλογικά Πρωταθλήματα στην Χρυσούπολη και στην Αλεξανδρούπολη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στα μέσα Μαΐου.
            Στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει στην Χαλκίδα, η Ακριτίδου Σταυρούλα είχε πάρει την τέταρτη θέση, ενώ σε ένα Διεθνές Open που είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο στη Βουλγαρία, ο Σύλλογος συμμετείχε με 9 αθλητές και πήρε 4 μετάλλια (2 ασημένια, 2 χάλκινα).
            Ο Σύλλογος Τάε Κβον Ντο «ΑΤΛΑΝΤΕΣ» Προσοτσάνης, ιδρύθηκε το 2012 με έδρα την Προσοτσάνη και ασχολείται αποκλειστικά με το Ολυμπιακό άθλημα του Τάε Κβον Ντο. Μέσα στα δυο χρόνια λειτουργίας του, στις επιτυχίες του συγκαταλέγεται και τέταρτο Πανελλήνιο μετάλλιο. Τα παιδιά που συμμετέχουν στους «ΑΤΛΑΝΤΕΣ», προπονούνται έξι μέρες την εβδομάδα από δύο ώρες κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ