Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μειοδότες...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ θα τους εγγράψει στις δέλτους της, ως χρεοκοπημένους μειοδότες! Έχουν παραδώσει τη χώρα στη Δύση, στις μεγάλες δυνάμεις, έχουν παραδεχθεί και έχουν συνομολογήσει Γεώργιος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος ότι η χώρα διατελεί υπό καθεστώς μειωμένης κυριαρχίας.

M Έσπειραν ανέμους και άρχισαν να θερίζουν θύελλες. Προετοιμάζουν εν γνώσει τους κοινωνικές καταιγίδες, αλλά ο Γραικυλισμός τους δεν τους αφήνει να αντιληφθούν ότι αυτές θα ξεσπάσουν επάνω τους και επάνω στο σώμα της άψυχης και πτωχευμένης Ελλάδας. Πιστεύουν ότι η ισχυρή προστασία του «αστυνομικού κράτους» που έχτισαν θα τους προστατεύει για πάντα με τους «πραίτορες» του Χρήστου Παπουτσή. Καλά θα κάνουν να αλλάξουν όνομα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και να το μετονομάσουν σε Υπουργείο Προστασίας των Πολιτικών Γραικύλων!
M Η Ιστορία δεν μπορεί να διασώσει κανέναν. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η αλήθεια θα λάμπει. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του ιστορικού Πολύβιου του Μεγαλοπολίτη για τους Ρωμαιόφρονες: «Γενική κατήφεια επικρατούσε στους Έλληνες των πόλεων – κρατών ενόψει του επερχόμενου Ρωμαίου κατακτητή. Τους Ρωμαιόφρονες οι πάντες απέφευγαν ακόμη και να τους απευθύνουν τον λόγο. Όπου τους συναντούσαν, στους δρόμους ή στην Αγορά, τους λοιδορούσαν, τους ύβριζαν και τους θεωρούσαν μίασμα για την πόλη τους. Τους ταύτιζαν με τον εχθρό…»
M Και Ρωμαιόφρονες υπήρξαν μπόλικοι κατά τους ιστορικούς καιρούς της χώρας. Προσπάθησαν να διαμελίσουν το σώμα της χώρας, αλλά με τον καιρό η Ιστορία τους περιμάζεψε. Ο λαός ήξερε πάντα να δίνει λύσεις. Ας φροντίσουν λοιπόν όλοι οι σύγχρονοι Ρωμαιόφρονες, Τροϊκόφρονες, Δυτικόφρονες και Γερμανόφρονες, που χωρίς αιδώ και με απερισκεψία, υποδουλώνουν τη χώρα χωρίς να ερυθριούν, να φροντίσουν να μην φύγουν από την Ελλάδα νύχτα με επώνυμο Αναγνώστου!
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ