Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σκληρός Οθωμανισμός!


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ του «Δεν πληρώνω», προσπαθεί να αναπτυχθεί στην Ελλάδα, αλλά προφανώς δεν είναι και τόσο εύκολο! Δεν μπορούν να αντιταχθούν πέντε, δέκα, πενήντα άτομα και να πουν, δεν πληρώνουμε τους φόρους! Δεν αρκεί ο αριθμός! Θα πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται συστηματικά και ομαδικά, ο πληθυσμός της χώρας να απέχει όλος, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό του.
Μόνον έτσι!
M Για παράδειγμα, θα μπορούσε να οριστεί σταδιακά μια ημερομηνία: η Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011. Κανένας Έλληνας, εκείνη τη μέρα, δεν θα πάει να πληρώσει τίποτα απολύτως. Ούτε ΔΕΗ, ούτε νερό, ούτε σταθερή ούτε κινητή τηλεφωνία, ούτε φόρους, ούτε αλληλεγγύη, τίποτα απολύτως. Θα μπορούσε να οργανωθεί ώστε να γίνεται μια φορά την εβδομάδα. Και ανάλογα το πόσο θα δουλέψει αυτό, θα μπορεί να εφαρμόζεται όλο και συχνότερα. Μέχρι να καταλάβουν εκεί πάνω, ότι οι Έλληνες δεν παίζουν!
M Αυτό το κράτος κατάντησε απίστευτο πια. Κοντεύει να καταντήσει χειρότερο κι από τον Οθωμανικό ζυγό! Εκβιάζει και απειλεί τους πολίτες του ότι, αν δεν πληρώσουν τα χαράτσια και τους κεφαλικούς φόρους, θα τους κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ, θα κατάσχεται ο μισθός τους, θα κατάσχεται η σύνταξή τους, θα γίνεται ακόμα και πλειστηριασμός του σπιτιού ή ό,τι άλλο μπορεί να βγει σε πλειστηριασμό και απειλείται ακόμα και με φυλάκιση!
M Ο Οθωμανισμός της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου είναι εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ