Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν χρωστάμε - Δεν πληρώνουμε

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΙΣ 18.30



Οι πολιτικές και οικονομικές εξουσίες αυτού του τόπου, αφού χρεοκόπησαν το κράτος για να ωφεληθούν συγκεκριμένα συμφέροντα, φορτώνουν στις πλάτες του λαού την αποπληρωμή του χρέους τους επιβάλλοντας απανωτά χαράτσια, ενώ ταυτόχρονα κατεδαφίζουν οποιαδήποτε δομή κοινωνικής παροχής προς τους πολίτες (δημόσια υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλιση).

Τη στιγμή που η οικονομία διαλύεται, η ανεργία καλπάζει, τα λουκέτα εξαπλώνονται σα λεκέδες σ? ολόκληρη τη χώρα, τα χαράτσια στοχεύουν να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα από έναν χρεοκοπημένο λαό, ο οποίος θα πρέπει να διαλέξει αν θα πληρώσει τα χαράτσια ή τη θέρμανση του χειμώνα.
Πρέπει να γίνει γνωστό προς όλες τις εξουσίες ότι ο λαός δεν έχει να πληρώσει και η πληρωμή ισοδυναμεί με κοινωνική εξαθλίωση.
Απέναντι σ? αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές η οργάνωση, η αλληλεγγύη και η αντίστασηείναι ο μόνος δρόμος που έχουμε. Κανένας δεν μπορεί να σωθεί μόνος του και κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του.
Με αυτό το σκεπτικό καλούμε τους παραγωγικούς φορείς, τα πρωτοβάθμια σωματεία, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τους ελεύθερους επαγγελματίες κ.ά. να συντονιστούμε όλοι μαζί σε μία ενωτική προσπάθεια αντίστασης και προστασίας του λαϊκού εισοδήματος.
Καλούμε, επίσης, όλες τις πολιτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν ότι αγωνίζονται για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα και αντιτίθενται σ? αυτές τις πολιτικές να υποστηρίξουν πολιτικά το κίνημα αντίστασης των πολιτών με επίσημες ανακοινώσεις των αρχηγών τους και των κατά τόπους στελεχών τους. Τους καλούμε επίσης να επιστρέψουν τα ειδοποιητήριά τους στις ΔΟΥ μαζί με τους πολίτες.

Ανοιχτή σύσκεψη φορέων της Δράμας τη Δευτέρα 26/9/2011 στο
Εργατικό Κέντρο Δράμας στις 6:30 μ.μ.

Πρωτοβουλία
Συνέλευσης πολιτών στην πλατεία της Δράμας
και Εργατικού Κέντρου Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ