Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Μισθοί Βουλγαρίας στην Ελλάδα!!!


ΟΧΙ μόνο καλά δουλεύει η Τρόικα στην Ελλάδα, αλλά και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μια χαρά φαίνεται ν’ ακολουθεί τις εντολές της!  Και φυσικά, η περίφημη Οικονομική Διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μάλλον αρχίζει να λαμβάνει τα πρώτα μέτρα!!!

M Σιγά μη μας αφήσουν όρθιους! Σκοπός είναι η εκμηδένιση του πολίτη, του φορολογούμενου, του μισθωτού, του εργαζόμενου. Η εκμηδένιση μέχρι την εξαθλίωση, μέχρι να φωνάζουμε όλοι μαζί «Ήμαρτον…» Εκεί θέλουν να μας φτάσουν, για να μπορούν μετά να μας έχουν του χεριού τους, όπως εκείνους τους Κινέζους που δουλεύουν νυχθημερόν, όπως τους άλλους στο Μπαγκλαντές που δουλεύουν στα υφαντουργία και φτιάχνουν μπλούζες που φοράμε για ένα κομμάτι ψωμί κυριολεκτικά, όπως τους Βούλγαρους για ένα μισθό που τους επιτρέπει να έχουν ίσα τα προς το ζην!
M Το λένε άλλωστε ξεκάθαρα. Και φυσικά πάντα έχουν πρόσχημα. Η πρόταση που η Τρόικα έριξε στο τραπέζι, είναι η δημιουργία διασυνοριακών μισθολογικών ζωνών. Όπου θα εφαρμόζονται χαμηλοί μισθοί, με επιχείρημα την παραμονή ή την είσοδο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αντί αυτές να κατευθύνονται σε χώρες της Βαλκανικής (κυρίως Νότια Βουλγαρία). Έτσι, δεν αποκλείεται, για παράδειγμα στη Βόρεια Ελλάδα να εφαρμόζονται μισθοί Βουλγαρίας, που δεν ξεπερνούν τα 350 ευρώ το μήνα!
M Ο στόχος της Τρόικας είναι απλός: περικοπή των δαπανών και αύξηση των εσόδων, με όποιον τρόπο κι αν γίνει αυτό. Η Ελλάδα προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά δεν είναι εύκολο. Οι απότομες αλλαγές θα οδηγήσουν τους πολίτες – φορολογούμενους στην εξαθλίωση.
M Μωρέ, όχι μόνο μισθούς Βουλγαρίας θα παίρνουμε στην Ελλάδα σε λίγο, αλλά και σε λέβα θα μας πληρώνουν! Μήπως να την κάνουμε για Βουλγαρία τελικά, να πολιτογραφηθούμε εκεί;

M Μισθοί Βουλγαρίας στην Ελλάδα; Σίγουρα κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους! Είμαι βέβαιος ότι αρκετοί θα βγουν να το υποστηρίξουν! Ξεχνώντας ότι, ίσως, κάποιοι απ’ αυτούς τους υποστηρικτές, ευθύνονται κιόλας γι’ αυτή την κατάντια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ