Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τι κάνουν οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης;


ΠΡΙΝ από ένα χρόνο, δολοφονήθηκε άγρια έξω από το σπίτι του ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Μια ομάδα επαγγελματιών δολοφόνων ανέλαβε την εκτέλεσή του με αυτόματα όπλα. Μέχρι σήμερα, ούτε φως στις έρευνες. Πλήρης συσκότιση. Αντίθετα, η γνωστή δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, με ανοικτές επιστολές της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, δηλώνει δημόσια ότι γνωρίζει τον δολοφόνο, όπως τον γνωρίζει και ο κ. Παπουτσής και ο προκάτοχός του κ. Χρυσοχοΐδης.
Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Παπουτσής στέλνει κάτι τύπους με μαύρα να την πάρουν κακήν κακώς για ανάκριση! Αντί να δώσει εξηγήσεις… Η κα Διγενή, φυσικά, δεν πήγε πουθενά. Συνέχισε να καταγγέλλει το γεγονός! Το παράδοξο; Ότι, ούτε μισός Εισαγγελέας, δεν μπήκε στον κόπα να ερευνήσει την υπόθεση. Να καλέσει Διγενή, Παπουτσή και Χρυσοχοΐδη για να διαλευκάνει την υπόθεση. Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!
Εδώ και μερικούς μήνες, κυκλοφορεί η είδηση ότι κάποιοι είχαν βάλει σκοπό να σκοτώσουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας. Ταυτόχρονα, βγαίνει και η είδηση ότι, μετά από έρευνα Εισαγγελέα Εφετών, οι παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του Κώστα Καραμανλή κατά την πρωθυπουργία του και άλλων κυβερνητικών στελεχών της εποχής εκείνης, γινόταν από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Τον παρακολουθούσαν ακόμα και στην τουαλέτα και στο κρεβάτι του. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση ότι υπήρχε ακόμα και σχέδιο απαγωγής της οικογένειάς του. Γιατί ενόχλησε τους Αμερικανούς ο Καραμανλής; Γιατί τον παρακολουθούσαν; Ποιοι ήθελαν να τον εξοντώσουν πολιτικά και σωματικά; Αναπάντητα ερωτήματα. Κι όμως, καμία απολύτως επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από κανέναν. Ούτε από την κυβέρνηση που οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα όσα επίσημα γνωρίζει, ούτε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ούτε καν από την ίδια την οικογένεια Καραμανλή. Λέτε γι’ αυτό να μην μιλάει ο Καραμανλής; Φοβάται για τη ζωή του και την οικογένειά του γι’ αυτά που θα πει; Ή μας παραμυθιάζουν για να τον δικαιώσουν;
Στη Δράμα, διαρρέει έγγραφο του Δήμου Δράμας προς εβδομαδιαία εφημερίδα, φιλική του δημάρχου κ. Χαρακίδη. Γίνεται ολόκληρη σπέκουλα σε βάρος της μνήμης της θανούσης συζύγου του δημοτικού συμβούλου κ. Παπαεμμανουήλ και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γίνεται της τρελής, κυριολεκτικά! Και κανένας δεν ασχολείται με το σοβαρότατο ζήτημα της διαρροής του εγγράφου, που έγινε για εσκεμμένους λόγους συκοφάντησης; Κανονικά, ο ίδιος ο δήμαρχος θα έπρεπε να διατάξει αμέσως Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για να δούμε πώς δόθηκε το έγγραφο στη δημοσιότητα. Κι όμως… Τίποτα!
Στην Ελλάδα γίνονται απίστευτα πράγματα, κυοφορούνται απίστευτες και όμως αληθινές καταστάσεις, και υπάρχει μια τρομερή αδιαφορία από πλευράς Δικαιοσύνης. Κανείς δεν ασχολείται με το να αποδοθεί η Δικαιοσύνη. Πολύ περισσότεροι οι ίδιοι οι λειτουργοί της!!!
Θανάσης Πολυμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ