Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, το τσάμπα ουδείς!



Πολιτική και ουίσκι πάνε μαζί; Σίγουρα, ναι! Και το ουίσκι φυσικά, δεν είναι πορτοκαλάδες και χυμοί να τους αγοράζεις με τα λίτρα και στην κατάψυξη! Το ουίσκι κοστίζει, θέλει χρήμα! Και για να πούμε την αλήθεια, το χρήμα πολλοί εμίσησαν, το τσάμπα όμως κανένας! Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια… όταν ο Έλληνας βρει τσάμπα ποτά και μάλιστα ουίσκι, του δίνει και καταλαβαίνει! Και μερικοί είναι και γερά ποτήρια!

Αυτά σκέφτεται υποψήφιος δήμαρχος από το νομό Τρικάλων, και διστάζει να ανοίξει εκλογικό κέντρο, όπως αναφέρεται στο trikalanews! Τι να κάνει ο άνθρωπος, είδε και απόειδε, τα μέτρησε από δω, τα μέτρησε από κει, δεν του βγαίνουν με τίποτα! Κι άσε που τώρα με το νέο νόμο, όλα περνάνε στις εκλογικές δαπάνες. Από διαφημιστικά έντυπα και καταχωρήσεις στον Τύπο μέχρι και τα αναψυκτικά και τα ουίσκια και τα φυστίκια!

Σύμφωνα με τα trikalanews, όταν τον ρώτησαν (δεν αναφέρεται όνομα) γιατί δεν ανοίγει εκλογικό κέντρο, απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν θέλω να καταστραφώ οικονομικά από τα ουίσκια των θαμώνων του Εκλογικού Κέντρου. Θα το ανοίξω δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές».
Ο υποψήφιος δήμαρχος έχει... πικρή εμπειρία από το ουίσκι των ψηφοφόρων του. «Δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω ξανά, 500άρικα καθημερινά για το ουίσκι». Από αυτή τη δήλωση καταλαβαίνει κανείς, ότι οι ψηφοφόροι όχι μόνο είναι γερά ποτήρια, αλλά όπως φαίνεται έχουν και ακριβές προτιμήσεις.

Οι εποχές είναι δύσκολες, τα προεκλογικά πάρτι στο εκλογικό κέντρο ανήκουν στο παρελθόν και πλέον οι περικοπές των περιττών εξόδων φαντάζουν μονόδρομος...Υποψήφιος δήμαρχος δεν δίστασε να αποκαλύψει το λόγο, που δεν ανοίγει εκλογικό κέντρο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ