Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η μυθοποιία του Λοβέρδου συνεχίζεται στο υπουργείο Υγείας!

● ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με τον Λοβέρδο, αυτή τη φορά από τη θέση του υπουργού Υγείας. Αν δεν πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για το υπουργείο Υγείας, τότε θα παραιτηθεί, μας λέει! Εγώ λέω να του κουνήσουμε το μαντήλι από τώρα, αφού, έτσι κι αλλιώς… αν δεν παραιτηθεί, ο πρωθυπουργός θα τον αλλάξει, οπότε είμαστε στα ίδια…

● Θυμάστε τι έλεγε όσο  ήταν στο υπουργείο Εργασίας; Μιλούσε για το ένα εκατομμύριο ανέργων, για το ότι «δεν υπάρχει σάλιο» και τα ταμεία είναι άδεια. Αλήθειες έλεγε, δεν λέω… το  θέμα είναι τι έκανε όμως γι’ αυτό! Τίποτα δεν έκανε… Απλώς άλλαξε υπουργείο!

● Τώρα λοιπόν βάζει τρεις στόχους: 1. Διπλογραφικό σύστημα για τα έσοδα και τις δαπάνες των νοσοκομείων - 2. Μηχανοργάνωση για τις αποθήκες και τα λογιστήρια - 3. Λογιστική καταγραφή από έγκυρους διεθνείς οίκους.

«Αν μέχρι το τέλος Μαρτίου δεν έχω διπλογραφικό σύστημα για τα έσοδα και τις δαπάνες των νοσοκομείων, μηχανοργάνωση για τις αποθήκες και τα λογιστήρια των νοσοκομείων σε 3-4 κόμβους στο σύστημα υγείας - και αν δεν έχω λογιστική καταγραφή από έγκυρους διεθνείς οίκους, του έχειν των νοσοκομείων, αυτό συγκροτεί για μένα υπαρξιακό θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν είναι «δυνατόν να υπάρξει υπουργός Υγείας και να παραμείνει στο υπουργείο αυτό, αν μέσα στους επόμενους έξι μήνες δεν υλοποιηθούν τα παραπάνω».

● Γι’ αυτό δηλαδή άλλαξε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου; Επειδή δεν πέτυχε, ίσως, τους στόχους της; Κάποιοι μας δουλεύουν και μάλιστα «χοντρό γαζί»! Τα παραμύθια του Λοβέρδου που το παίζει προφήτης και σωτήρας των καταστάσεων, είναι πλέον επικίνδυνα. Βάζει «κόκκινες γραμμές» που δεν μπορεί ούτε καν να τις φτάσει, όχι να τις υπερβεί!

● Το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Όταν το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, που θεωρείται από τα καλά νοσοκομεία της χώρας, αγοράζει γάζες από το απέναντι φαρμακείο, τότε πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η κατάσταση είναι τραγική. Όταν ο ασθενής καλείται να φέρει το μαξιλάρι του από το σπίτι για να βγάλει τη βραδιά, τότε φαίνεται ότι το ΕΣΥ διαλύεται.

● Η συμπεριφορά του Ανδρέα Λοβέρδου, μοιάζει λες και ήρθε μόλις χθες στην Ελλάδα… από άλλον πλανήτη! Και έχει έτοιμες τις λύσεις – πανάκεια! Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ