Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Παρατράβηξε το αστείο...

● Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ διακυβέρνηση της χώρας από την Τρόικα και το ΔΝΤ, δεν πρόκειται να μας βγει σε καλό. Οι διάφορες αποκαλύψεις καθημερινά, αναδεικνύουν μια ιστορία γεμάτη αναλήθειες, μισές αλήθειες και παραπληροφόρηση. Ο χρόνος βέβαια θα αναδείξει τα πραγματικά γεγονότα σε όλες τους τις διαστάσεις, όμως προς το παρόν μόνο αποσπασματικά μπορούμε να βλέπουμε τη σύνθεση του παζλ!

● Κι έρχεται ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, για να αποκαλύψει με το σταγονόμετρο, μέρος αυτής της αλήθειας, προκαλώντας αναταράξεις και εκνευρισμό στο πολιτικό σκηνικό. Ο οποίος Γιούνκερ, είπε ότι, σε διάλογο που είχε με πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, άκουσε από το στόμα του τη φράση: «Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα».

● Αυτό αποδεικνύει δύο πράγματα. Ότι αφενός οι Ευρωπαίου γνώριζαν εκτενώς την όλη κατάσταση, την οποία «κάποια μέρα θα έπρεπε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει». Και αφετέρου, την ωμή επέμβαση της Τρόικας στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

● Ποιος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός; Η Νέα Δημοκρατία δείχνει τον Κώστα Σημίτη, το ΠΑΣΟΚ δείχνει τον Κώστα Καραμανλή! Την ίδια στιγμή, που η Βουλή των Ελλήνων ετοιμάζεται να συστήσει μια νέα Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία! Η οποία, ακόμα, δεν έχει αποφασιστεί από πού θα ξεκινήσει. Από το 2004; Από το 1996; Από το 1981; Από το 1974; Από το 1967; Από το 1940; Ή μήπως από το 1821;

● Γεγονός είναι ότι κάποιοι μας δουλεύουν και μας εκμεταλλεύονται αγρίως, στην προσπάθειά τους, πάνω απ’ όλα, να σώσουν τον πολιτικό κόσμο (τους εαυτούς τους!!!) και το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Αλήθεια, ποια Εξεταστική Επιτροπή τα τελευταία χρόνια κατέδειξε την πάσα αλήθεια για τα γεγονότα με τα οποία ασχολήθηκε;

● Το αστείο παρατράβηξε! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, έχουν εξίσου τις ίδιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Τόσο την οικονομική, όσο και την πολιτική της υποβάθμιση και πολιτιστική διολίσθηση. Όταν όλοι εμείς που ψηφίζουμε και πληρώνουμε τους ανάλγητους φόρους που μας επιβάλλουν, πάψουμε να ζούμε σε «μπλε» και «πράσινα» καφενεία, τότε θα καταλάβουμε και θα αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ