Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Διακοπές με ψεύτικο όνομα ο Παπανδρέου!


ΑΠΟ τώρα άρχισε να χρησιμοποιεί τα ψεύτικα ονόματα ο Παπανδρέου! Πήγε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές με τη σύζυγό του και άλλαξαν επίθετο!

M Δεν ξέρουμε αν αληθεύει η πληροφορία, δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί από κανέναν! Πάντως, την περασμένη Παρασκευή, αντί του ζεύγους Αναγνώστου που περίμεναν να δουν στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης, αντίκρισαν τελικά τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τη σύζυγό του Άντα!
M Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε διάφορες ιστοσελίδες χθες, στη μυστικότητα της επίσκεψης συνέβαλε η Ολλανδή σύζυγος του Γιώργου Παπακωσταντίνου, η οποία έκανε και την κράτηση των δωματίων, δίνοντας το ψεύτικο όνομα για ευνόητους λόγους ασφαλείας! Πάντως, είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στη χώρα, που μετά τη Μεταπολίτευση, δίνει ψεύτικο ονοματεπώνυμο για να πάει διακοπές, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος!
M Φυσικά, τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν αυξημένα για την προστασία του πρωθυπουργού, καθώς ο ίδιος με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος έφαγαν σε ταβέρνα της περιοχής και ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη και στην παραλία να κάνει το μπάνιο του.
M Τι φοβούνται λοιπόν και αλλάζουν όνομα οι Παπανδρέου; Έχουν πληροφορίες ότι θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν από τον κόσμο; Πιστεύουν ότι αν ξέρουν πού θα πάει διακοπές, θα πλακώσουν τίποτα του ΣΥΡΙΖΑ και θ’ αρχίσουν να γιουχάρουν; Πιστεύουν ότι θα στήσουν αντίσκηνα έξω από το ξενοδοχείο τους οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ