Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 15-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011



Έκλεισαν οι εγγραφές των αγώνων βουνού που θα διεξαχθούν στις 15-16 Οκτωβρίου 2011 στην περιοχή του Δήμου Παρανεστίου.
Συγκεκριμένα στον αγώνα της υπεραπόστασης των 110 χιλιομέτρων  θα συμμετέχουν 300 αθλητές που είναι περισσότεροι από την περσινή περίοδο κατά 154 και στον αγώνα των 36 χιλιομέτρων θα συμμετέχουν 200 αθλητές που είναι περισσότεροι από την περσινή περίοδο κατά 105.

Στους υπόλοιπους αγώνες,  Νέστος Trail (N.T) των 10  χιλιομέτρων, τους παιδικούς (Άλκιμοι Παίδες) και του special VFT, λόγω της ιδιαιτερότητάς των, οι εγγραφές συνεχίζονται.
Οι παραπάνω συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες της οργανωτικής επιτροπής γεγονός που αναδεικνύει την αναγνώριση και τη σπουδαιότητα των αγώνων και της περιοχής αλλά και των αντικειμενικών στόχων που έχουν τεθεί και οι οποίοι είναι η αγάπη προς το περιβάλλον, η οικολογική συνείδηση, η φέρουσα ικανότητα και αντοχή του σπάνιου οικολογικού συστήματος της περιοχής, ο εθελοντισμός κλπ.
Η οργανωτική επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία στον τεχνικό διευθυντή του VFT Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον αθλητή Νίκο Κασμερίδη που θα μας εκπροσωπήσουν στον διεθνή αγώνα GRAND RAID DE PYRENEES μήκους διαδρομής 160 χιλ, και 10.000 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς (D+ 10.000m) στην οροσειρά των Πυρηναίων της  Γαλλίας, που θα διεξαχθεί από τις 26-28 Αυγούστου 2011.   
 Τους αθλητές θα συνοδεύσουν για υποστήριξη, οι Στέλιος Μελισσινός, Σπύρος Ξανθόπουλος, Δημήτρης Τσεχερίδης, Λίτσα Κασμερίδου και ο Αντώνης Πατούλογου, οι οποίοι παράλληλα θα προβάλλουν τους αγώνες του Παρανεστίου.
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους μέχρι τώρα φορείς, εθελοντές, κλπ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν στην προετοιμασία και παράλληλα ενημερώνει ότι στην ιστοσελίδα www.paranestivft.com υπάρχει η φόρμα τη αίτησης εθελοντή για τη συμμετοχή τους σ` αυτή τη μεγάλη οργάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ