Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τυφλωμένη Ελλάδα!


ΔΕΝ ξέρω κατά πόσο αληθεύει, αλλά όπως και να ’χει, η είδηση κρύβει την ελληνική πραγματικότητα. Ελληνική ιστοσελίδα για αμυντικά θέματα, η OnAlert, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κατέχει ένα «όπλο», με το οποίο μπορεί να «τυφλώσει» οποιοδήποτε ιπτάμενο μαχητικό σε απόσταση 35 ναυτικών μιλίων!

M Και όπως καταλάβατε, φυσικά και δεν χρησιμοποιείται, γιατί προσκρούει σε διάφορα συμφέροντα! Πρόκειται για ένα ερευνητικό πρόγραμμα πέντε επιστημόνων, και έχει σχέση με τη σχεδίαση ενός συμπλέγματος ραντάρ. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το «υπερ-όπλο», μένει στα συρτάρια! Έχει ήδη δοκιμαστεί με τεράστια επιτυχία πάνω από το Αιγαίο.
M Προφανώς, εκεί που προσκρούει, είναι στο ότι κάποιοι Έλληνες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα κάτι σημαντικό! Διότι εδώ έχουν μάθει μόνο να αγοράζουν και να πληρώνουν, με λεφτά του ελληνικού λαού και φυσικά, να μηχανεύονται μίζες!
M Και να ’ταν μόνο αυτό; Τι θα έλεγε άραγε η Τουρκία όταν ενοχλούνταν; Κι από την άλλη, τι να το κάνουμε ένα τέτοιο όπλο, όταν η ελληνική εξωτερική διπλωματία υπακούει στα κελεύσματα της τουρκικής διπλωματίας;

M Γιατί άραγε να μας εκπλήττει οτιδήποτε σ’ αυτή τη χώρα; Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Παρόν», και σύμφωνα με το  υπό έκδοση βιβλίο του Τούρκου διπλωμάτη Ντενίζ Μπουλούκμπασι, τον Δεκέμβριο του 2003, η τότε κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου, προσπάθησε να απεμπολήσει τα 12 ναυτικά μίλια! Σημίτης και Παπανδρέου, είχαν δεχτεί να συζητήσουν την τουρκική αξίωση να δεσμευτεί η Ελλάδα ότι σε ορισμένες περιοχές του Αιγαίου δεν θα ασκήσει το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια!
M Οι εκλογές του 2004 διέκοψαν τις συνομιλίες, με τον Καραμανλή πλέον στη θέση του πρωθυπουργού, να κρατήσει τις επαφές και να μην προχωρήσει σε καμιά επί της ουσίας συζήτηση. Ο οποίος στη συνέχεια κατηγορήθηκε για απραξία από Παπανδρέου και Σημίτη!
Θ.Πολ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ