Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ψαρεύει στα ρηχά ο Καρατζαφέρης!


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να ψαρέψει ο Καρατζαφέρης, να πιάσει κάνα ψαράκι να φάει κι αυτός κάτι, να γίνει τίποτα θυρωρός στη Δεξιά και Κεντροδεξιά πολυκατοικία, αλλά δεν τσιμπάει. Μετά από τις τελευταίες, βεβιασμένες μάλλον, κινήσεις τους, για πιθανή συνεργασία της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ άρα αυτός θα έβρισκε κάπου ανάμεσα μια θεσούλα, τώρα άρχισε τις προφητείες!

M Ερωτώμενος λοιπόν εχθές από δημοσιογράφο του τηλεκάναλου του ALTER, σχετικά με το γιατί ο Καραμανλής δεν μιλάει ακόμα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την πτώση του, ο Γ. Καρατζαφέρης απάντησε ότι ο Καραμανλής είναι ο μικρότερος σε ηλικία από τους πολιτικούς αρχηγούς (Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη), ενώ συνέδεσε τη σιωπή του με το ότι κάποια στιγμή θα επανέλθει όπως ο θείος του.
M Μάλιστα είπε ακόμα, ότι, ήταν λάθος ότι η Νέα Δημοκρατία που τον έκανε αρχηγό σε τόσο μικρή ηλικία, όπου ήταν ακόμα άπειρος και ότι τώρα προφανώς είναι πιο έμπειρος και πιο ώριμος.
M Φαίνεται ότι για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, οι όποιες ελπίδες να μπορέσει να συνεργαστεί με οποιονδήποτε τρόπο με τη Νέα Δημοκρατία έχουν τελειώσει. Ο Σαμαράς κλωτσάει άσχημα όταν ακούει «Καρατζαφέρης» και μια πιθανή συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ γίνεται όλο και περισσότερο απίθανη! Άρα, κάπου πρέπει να βρει πιασίματα ο άνθρωπος για να μπορέσει να σταθεί. Ο Καρατζαφέρης δεν αρκείται να βρίσκεται στη Βουλή. Έχει ανάγκη από εξουσίες, από θέσεις που θα μπορούσαν να διαμορφώνουν κυβερνητικό έργο και να επηρεάζει καταστάσεις!
M Μπορεί να του βγει, μπορεί και να μην του βγει! Παιχνίδι είναι αυτό! Άλλωστε, το ΠΑΣΟΚ είναι πιο δεκτικό απέναντι στο ΛΑΟΣ μιας και χρειάζεται τις ψήφους του στη Βουλή για να περνάει τα δύσκολα νομοσχέδια που πρέπει να προωθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ