Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Γαλλογερμανικός Άξονας!

Ο ΝΕΟΣ Γαλλογερμανικός Άξονας είναι πλέον γεγονός! Η Ευρώπη ήταν που ήταν διαιρεμένη, τώρα της έδωσαν τη χαριστική βολή! Το μέλλον κανείς δεν μπορεί αν το προβλέψει, αλλά εδώ είναι σχεδόν ολοφάνερο, ότι η Ευρώπη οδεύει άμεσα προς τη διάλυσή της, εις τα εξ ων συνετέθη. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να βαυκαλίζονται οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας, να μας λένε ότι προσπαθούν να σώσουν την Ένωση!

M Ποια Ένωση… Αυτή στην οποία κανείς δεν υποστηρίζει τον άλλον και αυτή την οποία επιτίθενται οι κερδοσκόποι των αγορών και όχι μόνο δεν μπορεί να κάνει τίποτα, όχι μόνο δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση, αλλά ο καθένας κοιτάζει τον εαυτούλη του κι ας τσακιστούμε όλοι μαζί;
M Γαλλία και Γερμανία προφανώς κάπου τα έχουν βρει! Ίσως μάθουμε λεπτομέρειες στο μέλλον. Μετά την περίφημη συνάντηση Σαρκοζί – Μέρκελ και τις ανακοινώσεις τους, προφανώς ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί δεν είδα να σχολιάζεται δεόντως ούτε στα επίσημα μέσα ενημέρωσης ούτε στις διάφορες ιστοσελίδες! Μάλλον μας έπιασαν στη γλυκιά παραζάλη των διακοπών εδώ στην Ελλάδα και περιμένουμε!
M Στόχος βέβαια το περίφημο ευρωομόλογο το οποίο προς το παρόν απέρριψαν, αλλά η ουσία είναι άλλη: ότι ίδρυσαν Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση και δεν κανέναν δεν ρώτησαν αν συμφωνεί μ’ αυτό! Έβαλαν και πρόεδρο, εκείνον τον αχυράνθρωπο τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
M Τι ακριβώς έγινε; Όρισαν οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για μια ενιαία διακυβέρνηση υπό την καθοδήγηση των μεγάλων κυβερνήσεων και κυρίως του Γαλλογερμανικού Άξονα. Ο Σαρκοζί το είπε ξεκάθαρα: «των χωρών με 3 Α»! Υπό τις εντολές αυτών, θα κυβερνιέται οικονομικά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή η Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση, η πρώτη οικονομική κυβέρνηση, θα έχει θητεία 2,5 χρόνων και θα συνεδριάσει τακτικά δύο φορές το χρόνο.
M Στα σκαριά μάλιστα και το Υπουργείο Οικονομικών της Ευρώπης, το οποίο φυσικά θα ελέγχει τους προϋπολογισμούς και τα οικονομικά της κάθε χώρας. Στη διακυβέρνηση, θα μετέχουν φυσικά μόνο οι 17 χώρες – μέλη της ευρωζώνης, οι οποίες θα πρέπει να υποβάλλουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και να θεσπίσουν νομοθεσία που θα υπαγορεύει «ταβάνι» ελλείμματος έως το καλοκαίρι του 2012, τον λεγόμενο και «χρυσό κανόνα».
M Και ακριβώς εδώ επέρχεται η λεγόμενη κυριαρχία των κρατών της ευρωζώνης. Χώρες όπως η Ελλάδα σήμερα, αύριο η Ισπανία και η Πορτογαλία, η Ιταλία και ποιος ξέρει τι θα έχει συνέχεια, δεν θα έχουν κανέναν λόγο στη διαχείριση των οικονομικών τους και φυσικά θα υφίστανται στον άμεσο έλεγχο των μεγάλων δυνάμεων, ή του λεγόμενου Γαλλογερμανικού Άξονα!
M Οποία ευτυχία λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ