Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πολεοδομικές παρανομίες στο νομό Δράμας!

ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ επόμενες ημέρες, αναμένεται να περατωθεί η κύρια ανάκριση μιας πολύ σοβαρής υπόθεσης που έγινε σε Δήμο του Νομού μας πριν από μερικά χρόνια. Στην υπόθεση εμπλέκονται αρκετά σημαντικά πρόσωπα από τον τοπικό πολιτικό χώρο, ελεύθεροι επαγγελματίες καθώς και ένας ιδιώτης, υπάλληλοι του Δημοσίου και του συγκεκριμένου Δήμου του Νομού μας.

M Σε βάρος τους έχουν ήδη επιβληθεί από την ανακρίτρια περιοριστικοί όροι με χρηματική εγγύηση καθώς και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Πρόκειται στην ουσία για σωρεία παράνομων ενεργειών που διενεργήθηκαν από συγκεκριμένα πρόσωπα που προέρχονται από τους προαναφερόμενους χώρους και είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση οικοδομικής άδειας, την αναθεώρησή της, απόφαση που έκρινε αυθαίρετο τμήμα του ανεγερθέντος ακινήτου, απόφαση εξαίρεσής του από την κατεδάφιση κτλ., οι οποίες εκ των υστέρων κρίθηκαν ως μη νόμιμες από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ύστερα από καταγγελία θιγόμενου ιδιώτη.
M Μετά το τέλος της κύριας ανάκρισης, αναμένεται, σύμφωνα με όσα ορίζει η Ποινική Δικονομία, η πρόταση του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, με την οποία ενδέχεται να απαγγελθούν σε βάρος των εμπλεκομένων προσώπων κατηγορίες για διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων, γεγονός που θα προκαλέσει σημαντικούς κραδασμούς στην τοπική μας κοινωνία.
M Σύντομα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας, τα οποία πρόκειται να ανακοινωθούν μετά το τέλος της κύριας ανάκρισης και την απαγγελία ή μη κατηγοριών σε βάρος των εμπλεκομένων προσώπων και θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ