Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Οι εκλογές στη Δράμα ξεκίνησαν!

● ΩΡΑΙΑ! ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές στη Δράμα ξεκίνησαν, με τον Ευμοιρίδη να κάνει …δομική αντιπολίτευση στον Θωμά Μαργαρίτη! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση, με τον Ευμοιρίδη να διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Δράμας και τον τρόπο που θα αντιπολιτευθεί… με λογικές της δεκαετίας του ’60!

● Πρώτο θέμα αντιπολίτευσης του Ευμοιρίδη, ο βιολογικός καθαρισμός. Και στο παιχνίδι μπήκε άμεσα η ΔΕΥΑΔ με σκληρή ανακοίνωσή της προς το νομάρχη τονίζοντάς του ότι: «Όλες οι αναλύσεις των αποτελεσμάτων της λειτουργίας του βρίσκονται στη νομαρχία και συγκεκριμένα στη διεύθυνση υγείας η οποία και είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο. Ως εκ τούτου θα μπορούσε ο νομάρχης Δράμας πριν δώσει την οποιαδήποτε συνέντευξη να ενημερωθεί υπεύθυνα και όχι να βασίζεται σε φήμες».

● Θα έχουμε χοντρό παιχνίδι και γερό παζάρι! Την προηγούμενη φορά, μπορεί ο Πολύδωρας να έβγαλε το φίδι από την τρύπα, αλλά ως φαίνεται, τώρα που δεν υπάρχει κόμμα, προς το παρόν, να πάρει θέση στην εσωκομματική διαμάχη που δημιουργεί ο Ευμοιρίδης, σίγουρα η κατάσταση θα ξεφύγει. Εκτός κι αν όταν εκλεγεί η Ντόρα, να τραβήξει τίποτα αυτάκια!

● Στο παιχνίδι εκ πλαγίων και ο πολιτευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής, ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος, για τους δικούς του λόγους, δηλώνει: [αδυνατώ να παρακολουθήσω και να ακολουθήσω την καθοδική του πορεία (του Κ. Ευμοιρίδη). Όλοι θα θέλαμε και θα περιμέναμε από τον ίδιο μια διαφορετική συμπεριφορά στην «κατακλείδα» του, σεβόμενος την παράταξη εκείνη και τους ανθρώπους που απλόχερα τον τίμησαν τόσα χρόνια.]

● Αλήθεια, σήμερα, υπάρχει λόγος να διεκδικεί κάποιος νομαρχίες; Κανένας, εφόσον οριστικά πλέον, οι νομαρχίες καταργούνται. Οι νυν θητείες των νομαρχών ανά την Ελλάδα τελειώνουν 31 Δεκεμβρίου 2010, και ο θεσμός αυτός περνάει πλέον στην Ιστορία. Τέλος, πώς το λένε; Αν κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν παιχνιδάκια για το ποιος θα είναι νομάρχης ή το ποιος εποφθαλμιά τη θέση αυτή, τότε μόνο στόχο έχουν την παραπλάνηση των πολιτών και κανενός άλλου, και τη δημιουργία σάλου για προσωπικό πολιτικό όφελος.

● ΛΟΙΠΟΝ, ΑΡΧΙΣΤΕ να μετράτε, πόσες ερωτήσεις στη Βουλή θα καταθέτουν τώρα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, και πόσες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες, και μάλιστα, για θέματα, που κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή, αρκετοί απ’ αυτούς σιωπούσαν!

● Αυτή είναι η πραγματικότητα, δυστυχώς. Και από τα δύο κόμματα. Οι κυβερνητικοί βουλευτές συνηθίζουν να αποφεύγουν τις ερωτήσεις και όταν γίνονται αντιπολίτευση τρελαίνονται και ξεκινούν από τα χαράματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ