Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η πτώση του σύννεφου!


Γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα κάθε τρεις και λίγο σ’ αυτή τη χώρα; Έτσι γίνεται στην Ελλάδα και οποιανού του γουστάρει! Έπεσε, λέει, κόσμος και κοσμάκης από τα σύννεφα, για την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερους υπό όρους και με χρηματική εγγύηση τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής! Καλά τώρα… εδώ κοντεύουν να πέσουν και τα ίδια τα σύννεφα… όχι ο κόσμος απ’ τα σύννεφα!

Γιατί δεν έπεφτε κανείς από τα σύννεφα (από τον πολιτικό κόσμο κυρίως…), όταν η Δικαιοσύνη έβγαζε τα Μνημόνια σύννομα και περνούσαν με νομοθετικά διατάγματα; Γιατί την ίδια ώρα δεν πέφταμε από το σύννεφα αλλά είχαμε συνηθίσει πια, όταν η ίδια Δικαιοσύνη έβγαζε παράνομες και καταχρηστικές δεκάδες απεργίες εργαζομένων επειδή διαμαρτύρονταν για το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων και άλλα;
Γιατί δεν πέσαμε από τα σύννεφα, όταν, όπως είπε  και ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Πρετεντέρης, η ίδια Δικαιοσύνη φυλάκιζε τον γνωστό μόδιστρο Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο, όταν ο ίδιος τους έλεγε να πάρουν την περιουσία που είχε κι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι αδιαφορούσαν; Μας άρεσε προφανώς που ο Γαβαλάς μπήκε στη φυλακή… γιατί στο πρόσωπό του είδαμε όλους εκείνους που έκλεβαν τον ΦΠΑ και τα λοιπά, ενώ άλλοι έβγαιναν την επόμενη μέρα.

Εδώ κοντεύουν να πέσουν και τα ίδια τα σύννεφα με τις διαφορετικές και αψυχολόγητες αποφάσεις της μίας και μόνο μίας Ελληνικής Δικαιοσύνης; Πώς διαβάζονται και ερμηνεύονται οι νόμοι στην Ελλάδα; Ηθικό δίδαγμα: η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα εφαρμόζεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αφού μέσα σε μια μέρα καταδίκασαν άμεσα στον κλέφτη μαρκαδόρων στο Βόλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ