Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ψήφιζε και μη ερεύνα!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ξέρω τι έχει κάθε βουλευτής στο κεφάλι του, τον τρόπο που σκέφτεται, πώς αποκωδικοποιεί τα μηνύματα των καιρών, του κόσμου και του κόμματός του. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από αυτούς, δεν γνωρίζουν τι ψηφίζουν.
Όπως άλλωστε γινόταν και παλαιότερα, όπως άλλωστε γίνεται πάντα. Και το έχουν αποδείξει και παλαιότερα, όταν ψήφιζαν νομοσχέδια, και την επόμενη μέρα έβγαιναν έκπληκτοι στα μέσα ενημέρωσης και ομολογούσαν: «μα δεν το ήξερα…»
M Όμως σ’ αυτές τις άγριες εποχές, δεν θα τους δώσουμε αιτιολογία. Δεν θα τους δώσουμε συγχωροχάρτι γιατί δεν τους αξίζει. Κυρίως στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά, και αυτοί της Νέας Δημοκρατίας αντίστοιχα το ίδιο πράττουν όταν πρόκειται για τη δική τους κυβέρνηση! Μην ξεχνάμε τη διακυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, εποχή κατά την εποχή πρόλαβαν και αναπτύχθηκαν 45 σκάνδαλα παρακαλώ! Αν δεν υπήρχε η ανοχή των βουλευτών που συχνά-πυκνά δηλώνουν στρατιώτες του κόμματος, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική!
M Προφανώς ο Έλληνας βουλευτής, τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ (αναφέρομαι σ’ αυτούς γιατί αυτοί εναλλάσσονται στην εξουσία), δεν θα έπρεπε να νοιώθουν στρατιώτες του κόμματός τους, αλλά στρατιώτες της χώρας τους και υπηρέτες του λαού που τους εκλέγει ως αντιπροσώπους του στη Βουλή! Δεν είναι αντιπρόσωποι των κομμάτων στη Βουλή, αλλά αντιπρόσωποι του λαού! Αυτό συχνά το ξεχνάνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ